Football Talk

Προκριματικά Europa Conference League: Άρης και ΑΕΚ θέλουν να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση!

Προκριματικά Europa Conference League: Άρης και ΑΕΚ θέλουν να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση!
Κιτρινόμαυρη απόχρωση θα έχει η αποψινή (22/07) «μάχη» του β' προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με τον Άρη και την ΑΕΚ να θέλουν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Σχετικά Άρθρα
Χωρίς μεγάλα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας, τόσο ο Άρης, όσο και η ΑΕΚ, ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2021-22, μέσω του νεοσύστατου θεσμού του Europa Conference League

Οι Θεσσαλονικείς αρχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από το Καζακστάν, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα (22/07, 16:00), ενώ η «Ένωση» από το Σαράγεβο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βελέζ Μόσταρ (22/07, 21:30).

Αστάνα-Άρης: Με συγκέντρωση και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση
 
Ο Άρης φιλοξενείται στην Astana Arena σήμερα (22/07) στις 16.00 (Novasports) στοχεύοντας σε ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει τον πρώτο λόγο για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό σε μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη (29/07). Οι κίτρινοι, σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο, αντιμετωπίζουν τους Καζάκους και θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο πρώτο επίσημο ματς της φετινής σεζόν.
Ολυμπιακός - Άρης 3-0 (hls) | Sportstonoto
 
«Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Το συνθετικό της γήπεδο είναι ένα συν για τον αντίπαλο, το οποίο ίσως παίξει τον ρόλο του. Εμείς περιμέναμε αυτή τη στιγμή να έρθει και έχουμε προετοιμαστεί», ανέφερε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του, ο οποίος βλέπει το απουσιολόγιο του άδειο, ενώ περιμένει την κάρτα συμμετοχής του Φαμπιάνο μέχρι την τελευταία στιγμή.
 
«Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σαν ομάδα και να βρούμε την ισορροπία μας στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι» συμπλήρωσε.
Εικόνα
 
Βελέζ Μόσταρ-ΑΕΚ: Ξεκίνημα με το δεξί για να «ξορκίσει» την περσινή σεζόν

Τα «αποκαλυπτήρια» της ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς γίνονται απόψε (22/07, 21:30) στο στάδιο Grbavica στο Σαράγεβο, με την τηλεοπτική μετάδοση να είναι στον «αέρα» λόγω των παράλογων απαιτήσεων της βοσνιακής τηλεόρασης.

Η «Ένωση» θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση και ο προπονητής της θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση, το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένει η θέση του τερματοφύλακα, που κρίνεται ανάμεσα στον πιο έτοιμο Τσιντώτα και τον -όχι απίθανο να ξεκινήσει- Στάνκοβιτς.
Εικόνα
 
Η Βελέζ, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί 18 παιχνιδιών, δεν θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στη φυσική της έδρα, αλλά στο Σαράγεβο, αφού οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν περίπου 7.000 κόσμου στις κερκίδες. 
 
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε πως: «Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει», ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης που έδωσε επίσης το παρών στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Πέρυσι ήταν μία άσχημη χρονιά. Θέλουμε να τα αφήσουμε όλα πίσω μας. Τα πρώτα ματς θα είναι δύσκολα, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ακόμη όσο θα θέλαμε. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι, δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη». 
milo.jpg

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης