Football Talk

Βαλένθια - Ατρόμητος 3-0: Χρειάζονται χρόνο οι Περιστεριώτες - Πιο έτοιμες και ποιοτικές οι «Νυχτερίδες»

Βαλένθια - Ατρόμητος 3-0: Χρειάζονται χρόνο οι Περιστεριώτες - Πιο έτοιμες και ποιοτικές οι «Νυχτερίδες»
Η Βαλένθια επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου, αποδεικνύοντας στο «χορτάρι» τη διαφορά τόσο της ποιότητας, όσο και της ετοιμότητας των δύο ομάδων.
Ο Ατρόμητος έδωσε συνέχεια στις κακές εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που δίνει επί ισπανικού εδάφους, αφού μετά την ήττα με 6-1 από την Έλτσε (18/07), έχασε και από τη Βαλένθια με 3-0.

Η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να προβάλλει κάποια ουσιαστική αντίσταση απέναντι στις «Νυχτερίδες» που έδειξαν σαφώς πιο έτοιμες εν όψει της νέας σεζόν και με γκολ των Βαγέχο (13'), Ντιέγκο Λόπεθ (20') και Γκέδες (70') επικράτησαν δίχως να απειληθούν.

Το ματς ξεκίνησε νωθρά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Ωστόσο, σε μία ανύποπτη φάση μετά από λάθος εκτίμηση και έξοδο του Θεοδωράκη, η Βαλένθια ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Βαγέχο στο 13ο λεπτό, ο οποίος υποδέχτηκε ένα ωραίο γύρισμα από τα δεξιά και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από επτά λεπτά, με τους Ισπανούς να βγάζουν μεγάλη σιγουριά στις κινήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόμητος δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Ντιέγκο Λόπεθ με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό έγραψε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Βαλένθια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η κυριαρχία της λίγο έλειψε να αποδώσει καρπούς στο 64ο λεπτό.

Στη συνέχεια μίας καλής ευκαιρίας για τον Ατρόμητο μετά από σουτ του Κλωναρίδη, η Βαλένθια βγήκε στην αντεπίθεση, ο Γκέδες έβγαλε τον Τσερίσεφ μόνο του, αλλά ο Στρούγγης έσωσε πάνω στη γραμμή. 

Ωστόσο, έξι λεπτά μετά, η Βαλένθια πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Γκέδες με ωραίο σουτ έκανε το 3-0 για την Βαλένθια, μετά απο ωραία συνεργασία με τον Τσερίσεφ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε δραματικά από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, με το 3-0 να παραμένει ως τελικό σκορ.

 

 

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Θεωδοράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Αθανασίου, Σάλομον, Καρτάλης, Πισάνο, Χουάν Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κουλούρης

Βαλένθια (Χοσέ Μπορδαλάς): Ριβέρο, Ντιακαμπί, Σάενθ, Γκιλαμόν, Μενάργκες, Κορέιρα, Ντιέγκο Λόπεθ, Τζέισον, Μούσα, Σομπρίνο, Βαγέχο

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης