Football Talk

Μιλόγεβιτς: «Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει»

Μιλόγεβιτς: «Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Ένωσης με την Βελέζ (22/7, 21:30) για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ στάθηκε στον βαθμό ετοιμότητας των Αραούχο, Λε Ταλέκ και Βράνιες.

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την Ένωση να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βελέζ την Πέμπτη (22/7, 21:30), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Σε δηλώσεις του ο Μιλόγεβιτς εστίασε στο γεγονός πως άπαντες στην ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, καθώς και στο αν θα αγωνιστούν οι Βράνιες, Αραούχο και Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι το πρώτο επίσημο, άλλο τα επίσημα άλλο τα φιλικά. Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτά που θα ζητήσω από τα παιδιά είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει.

Όλοι έχουν καλές ομάδες, πολλοί ξένοι παίζουν σε άλλες ομάδες, σίγουρα πρέπει να λάβουμε στα σοβαρά το Conference League σαν διοργάνωση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ: «Όλα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμοι, είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί γνωρίζουν την ομάδα. Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ που είχε ένα πρόβλημα σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης