Football Talk

Αντρέι Τιχόνοφ (Αστάνα): «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε»

Αντρέι Τιχόνοφ (Αστάνα): «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε»
Ο προπονητής της Αστάνα, Αντρέι Τιχόνοφ, εξέφρασε την εκτίμηση του για τον Άρη, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα (22/7, 16:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η Αστάνα υποδέχεται τον Άρη την Πέμπτη (22/7, 16:00) στην «Astana Arena», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Τιχόνοφ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι άξιος αντίπαλος, αλλά επίσης πως «θα παίξουν για να κερδίσουν».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα έχει καλή διάθεση για το παιχνίδι. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αύριο έχουμε τον πρώτο αγώνα στην Ευρώπη, μια πολύ σημαντική αναμέτρηση δύο αγώνων. Ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά, παρά το γεγονός ότι έχουμε έναν από τους ισχυρότερους αντιπάλους. Παρακολούθησα πολλά από τα παιχνίδια τους. Φαίνονται πολύ αξιοπρεπείς, έχουν γρήγορους παίκτες και πολλούς λατίνους παίκτες. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Όσον αφορά την απουσία φιλάθλων στις κερκίδες και για το αν θα επηρεάσει τον αγώνα: «Φυσικά, αυτό είναι κακό. Αλλά είμαστε εθισμένοι σε αυτήν την πανδημία και βλέπετε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι κακό, επειδή οι οπαδοί μας υποστηρίζουν πάρα πολύ, αγαπούν την ομάδα. Θα μας λείψουν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης