Football Talk

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: «El Clasico» θρύλων στο Ισραήλ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: «El Clasico» θρύλων στο Ισραήλ
«El Clasico» από… τα παλιά στο Ισραήλ, με τους θρύλους της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης να αναμετρώνται σε φιλικό αγώνα στο Τελ Αβίβ.

Ένας σπουδαίος φιλικός αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη (20/7) ανάμεσα σε δυο τεράστια Ευρωπαϊκά clubs. Πρόκειται για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι οποίες και θα αναβιώσουν το μεταξύ τους «El Classico» στο Τελ Αβίβ.

Στον αγωνιστικό χώρο θα παραταχθούν σπουδαία ονόματα, που έγραψαν μεγάλη ιστορία σε αυτά τα ντέρμπι, όπως ο Ροναλντίνιο και ο Λουίς Φίγκο ενώ «παρών» θα είναι και ο «δικός μας» Ριβάλντο ο οποίος αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να παραταχθεί με τους: Λουίς Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος, Σέζαρ Σάντσες, Ιβάν Κάμπι, Φερνάντο Σάεθ, Αλφόνσο Πέρεθ, Ζεσούς Βαρέχο, Πέδρο Μουνίτιτς, Μίλα Άσπας, Αλμπέρτο Ριβέρα, Βίκτορ Σάντσες και Τζόρντι Κοντίνα, ενώ ο Ίκερ Κασίγιας θα είναι ο εκλεκτός καλεσμένος της βραδιάς.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να παραταχθεί με τους: Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Ντέκο, Σαβιόλα, Ντάνι Γκαρσία, Σαμουέλ Οκουνόβο, Φρέντερικ Ντεχού, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Ζεσούς Ανγκόι, Γκουλιέρμο Αμόρ, Γκαίθκα Μεντιέτα, Μικέλ Σολέρ, Άντονι Γκοικοϊτσέα, Πάμπλο Σορίν, Ντάνιελ Νούνεθ, Γκουλιέρμο Οτσόα, Φρανσίσκο Γκουζμάν και Κάρλος Μορένα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης