Football Talk

Σοκ στην Premier League: Συνελήφθη και κατηγορείται για παιδοφιλία ο Γκίλφι Σίγκουρντσον!

Σοκ στην Premier League: Συνελήφθη και κατηγορείται για παιδοφιλία ο Γκίλφι Σίγκουρντσον!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στον κόσμο της Premier League αλλά και σε αυτόν του Παγκoσμίου ποδοσφαίρου, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον αρχηγό της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον να κατηγορείται για παιδοφιλία.

Σχετικά Άρθρα

«Βόμβα» έχει πέσει τις τελευταίες ώρες στην Premier League, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γκίλφι Σίγκουρντσον να έχει συλληφθεί από τις Aρχές, με την κατηγορία της παιδοφιλίας, με το όνομα του ποδοσφαιριστή να μην είχε γίνει εξαρχής γνωστό.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των Times μάλιστα, ο Ισλανδός διεθνής, αν και παντρεμένος, διατηρούσε σχέση με ανήλικη, για ένα χρονικό διάστημα, που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Τα δημοσιεύματα αυτά επιβεβαίωσε και η Αστυνομία, η οποία προέβη στην σύλληψή του, αφήνοντας τον παρά ταύτα ελεύθερο, μέχρι νεωτέρας.

Όπως φυσικά αναμενόταν, η Έβερτον δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση σε ένα τέτοιου είδους ζήτημα, το οποίο αφορά τον αρχηγό της ομάδας, αποκλείοντάς τον από τις προπονήσεις, και δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή της, στην δράση των Αρχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Έβερτον:

«Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι παίκτης της πρώτης ομάδας έχει αποβληθεί εν αναμονή μιας αστυνομικής έρευνας. Το Club θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις Aρχές με τις έρευνές τους και δεν θα κάνει καμία περαιτέρω δήλωση αυτή τη στιγμή».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης