Football Talk

Μπραχίμ Ντίας: Το ρεκόρ με την Μίλαν συνεχίζεται και πλέον απομένει η συμμετοχή στα ντέρμπι…

Μπραχίμ Ντίας: Το ρεκόρ με την Μίλαν συνεχίζεται και πλέον απομένει η συμμετοχή στα ντέρμπι…

Ποδοσφαιριστής της Μίλαν θα συνεχίσει να αποτελεί ο Μπραχίμ Ντίας, με το νεαρό Ισπανό να διατηρεί ένα ρεκόρ που υφίσταται την τελευταία διετία, στοχεύοντας πλέον στην συμμετοχή του στα «μεγάλα» παιχνίδια των «ροσονέρι», από τα οποία γενικότερα… απουσιάζει.

Σχετικά Άρθρα

Βασικός του στόχος ήταν να παραμείνει στην Μίλαν. Εκεί αισθάνεται πως ανδρώνεται ποδοσφαιρικά, παίρνει περισσότερες ευκαιρίες, αναδεικνύεται ευκολότερα, και συνεχίζει την προσπάθεια καταξίωσης του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, προσελκύοντας διαρκώς τα βλέμματα ακόμη μεγαλύτερων συλλόγων.
E6rWb1yWYAg2b-E.jpg

H έλλειψε ευκαιριών στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο δεύτερος δανεισμός και το… εντυπωσιακό ρεκόρ

Ο Μπραχίμ Ντίας άλλωστε ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, και έχει κατορθώσει μόλις στα 21 του χρόνια να αγωνιστεί στην Premier League, την La Liga και την Serie A, όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 1999 και έχει αποκτήσει τόσο μεγάλες ευρωπαϊκές παραστάσεις!

Παρά ταύτα, ο ρόλος του στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ευδιάκριτος ποτέ. Το νεαρό της ηλικίας του δεν του επέτρεψε ουσιαστικά να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των «Μαδριλένων», και ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμούσε να τον διατηρήσει ως περιουσιακό στοιχείο, αλλά να μην αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας, τουλάχιστον για την επόμενη διετία.

Ανάλογη ήταν και η προσέγγιση του ποδοσφαιριστή, με άμεση συνέπεια η Μίλαν να κινηθεί εκ νέου για έναν νέο δανεισμό του, μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη πρώτη του θητεία στο Μιλάνο.

Κάπως έτσι, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έγινε άμεσα εφικτή, και ο Μπραχίμ Ντίας θα παραμείνει εκεί… όπου αποδίδει καλύτερα, έχοντας πλέον ως στόχο την βελτίωση των ατομικών του επιδόσεων και την συμμετοχή του στα «κομβικά» ματς του συλλόγου.
E6rIFFCWUAEkB6a.jpg

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής στα ντέρμπι, και η ανάγκη ανάδειξής του στα «κρίσιμα»

Σε αυτά δηλαδή από τα οποία απουσίαζε κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς. Και αυτό διότι, ναι μεν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια της Serie A, καταγράφοντας μάλιστα 4 γκολ και 4 ασίστ, αλλά δεν πήρε μέρος ποτέ σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο απέναντι στις υπόλοιπες «μεγάλες» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Ίντερ, η Γιουβέντους, η Ρόμα και η Νάπολι, απουσίασαν από την λίστα των ομάδων που «δυσκολεύτηκαν» να τον αντιμετωπίσουν, και πλέον ο 21άχρονος Ισπανός επιθυμεί να τις προσθέσει στο… ρεπερτόριό του!
E6rViCfWEAASiQP.jpg

Πιθανώς άλλωστε, αυτό να είναι και το «κλειδί» ώστε να αποδείξει στην Ρεάλ Μαδρίτης πως άξιζε την ευκαιρία του… Μέχρι τότε, η αγαπημένη του Μίλαν θα «φιλοξενεί» το αστείρευτο ταλέντο του στο Σαν Σίρο

Το ρεκόρ του Μπραχίμ Ντίας συνεχίζεται, ο «μικρός»… μεγαλώνει απότομα και τα ντέρμπι αναμένεται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά ο χρόνος συμμετοχής του Μπραχίμ Ντίας στα «μεγάλα» ματς που έδωσε φέτος η Μίλαν στην Serie A:

  • Ίντερ – Μίλαν 1-2 (στον πάγκο)
  • Μίλαν - Ρόμα 3-3 (στον πάγκο)
  • Νάπολι – Μίλαν 1-3 (στον πάγκο)
  • Μίλαν – Γιουβέντους 1-3 (23 λεπτά)
  • Μίλαν – Ίντερ 0-3 (στον πάγκο)
  • Ρόμα – Μίλαν 1-2 (45 λεπτά)
  • Μίλαν – Νάπολι 0-1 (30 λεπτά)
  • Γιουβέντους – Μίλαν 0-3 (70 λεπτά)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης