Football Talk

Aραούχο: «Θέλω να τα... ξανασπάσω στην ΑΕΚ!»

Aραούχο: «Θέλω να τα... ξανασπάσω στην ΑΕΚ!»
O Σέρχιο Αραούχο μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, για την υποδοχή στο αεροδρόμιο και για τους στόχους του με την Ένωση.
Σχετικά Άρθρα

Ο «Τσίνο» μίλησε στην Ισπανία και στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Cadena Ser» και δήλωσε αποφασισμένος να τα… ξανασπάσει με τη φανέλα της ΑΕΚ και να εντυπωσιάσει εκ νέου, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο

«Είμαι χαρούμενος και βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα. Θέλω να τα… ξανασπάσω στην Αθήνα. Η πώλησή μου έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σύλλογος με ενημέρωσε για τη μεταγραφή και δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον σύλλογο. Ήρθα στην ΑΕΚ με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα στη Λας Πάλμας, αλλά ούτε αυτό είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα».

Για το αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη Λας Πάλμας:

«Ποτέ δεν λες ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα σκέφτομαι τα τέσσερα χρόνια που έχω μπροστά μου εδώ. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, έχω μεγάλη όρεξη, αλλά ποτέ δεν θα φύγω από τα Κανάρια γιατί είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να ζήσω όταν αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο».

Για τη θερμή υποδοχή του από τους οπαδούς της ΑΕΚ:

«Ο κόσμος με υποδέχθηκε στην Αθήνα με πολλή αγάπη. Η γυναίκα μου και ο γιος μου θα έρθουν στην Αθήνα και θα είμαστε χαρούμενοι. Είπα ότι έφυγα από τη Λας Πάλμας από την… πίσω πόρτα γιατί ήθελα να αποχαιρετήσω τους φίλους της ομάδας. Δεν μπόρεσα να πω αντίο στους συμπαίκτες μου γιατί έπρεπε να φύγω στη 1 το πρωί για να ταξιδέψω. Δέχομαι τα πράγματα όπως συμβαίνουν».

Για το πως αναμένει τη νέα του επιστροφή στην ΑΕΚ:

«Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να τα… σπάσω. Θα προσπαθήσω να έχω μια καλή σεζόν και να εμφανιστώ στο ίδιο επίπεδο που ήμουν και στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω γιατί στην Αθήνα μου δίνουν τόση αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εδώ θα τα… ξανασπάσω».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης