Football Talk

ΟΦΗ: Να βελτιώσει τις επιδόσεις του εκτός έδρας, με τον Καμάου που δεν έχει μάθει να σκοράρει… μακριά από το σπίτι!

ΟΦΗ: Να βελτιώσει τις επιδόσεις του εκτός έδρας, με τον Καμάου που δεν έχει μάθει να σκοράρει… μακριά από το σπίτι!

Μία ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφική κίνηση, ολοκλήρωσε πριν από μερικές ώρες ο ΟΦΗ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού, Μπρους Καμάου, ελπίζοντας πως θα βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις του, μαζί με το… νυν  ποδοσφαιριστή του!

Σχετικά Άρθρα

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται, βάση αριθμών, η μεταγραφική κίνηση που επισημοποίησε πριν από λίγες ώρες ο ΟΦΗ, με την ομάδα της Κρήτης να φέρνει στο Ηράκλειο τον Μπρους Καμάου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Western Sydney Wanderers, έχοντας και θετικότατους αριθμούς την περσινή χρονιά.

Συνολικά άλλωστε πέτυχε 11 γκολ, κατέγραψε 11 ασίστ και αγωνίστηκε σε 68 αναμετρήσεις της ομάδας του, με τα 9 εξ’ αυτών να επιτυγχάνονται στην χρονιά που ολοκληρώθηκε, διατηρώντας και την κλήση που κέρδισε πριν από μία τριετία στην Εθνική Αυστραλίας Κ-23.

Παρά ταύτα, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο Καμάου δεν έχει καταφέρει από την σεζόν 2017-18 και έπειτα να σκοράρει σε εκτός έδρας νίκη κάποιας ομάδας του!

Το συγκεκριμένο γεγονός άλλωστε δεν έλαβε χώρα ούτε με την Western Sydney Wanderers, ούτε με την Μελβούρνη, στον τελευταίο χρόνο παρουσίας του, με την πιο πρόσφατη συμμετοχή του σε εκτός έδρας νίκη, να τοποθετείται τον Οκτώβριο του 2017, με την φανέλα της τελευταίας, όπου με το γκολ του έκρινε και το αποτέλεσμα (1-2) στο Marvel Stadium απέναντι στην Melbourne Victory!
D6TQZDVWwAEBJ_s.jpg

Έκτοτε, η εν λόγω επιτυχία του δεν έχει επαναληφθεί, με τον ΟΦΗ να ελπίζει πως ο Καμάου θα ξαναβρεί τον εαυτό του, στις εξορμήσεις της ομάδας, στα ελληνικά γήπεδα, συνδυάζοντας την επιστροφή του στα γκολ, με την βελτίωση των επιδόσεων του συνόλου, πράγμα που αποτελεί και το μεγαλύτερο ζήτημα για την ομάδα της Κρήτης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για μία ομάδα που επικράτησε μόλις σε 3 από τις 13 εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε, ενώ σκόραρε 10 φορές, καταγράφοντας και 9 ήττες!

Η αρνητική επίδοση των «Κρητικών» μάλιστα γίνεται ακόμη χειρότερη, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΟΦΗ στην σεζόν 2019-20, είχε σημειώσει μία εκτός έδρας νίκη λιγότερη σε σχέση με πέρυσι(2)!

Θα καταφέρει λοιπόν η ομάδα του Νίκου Νιόπλια να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να βελτιώσει τις επιδόσεις της, μαζί με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, που δεν έχει μάθει να σκοράρει… μακριά από το σπίτι; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης