Football Talk

Άντερλεχτ - ΟΦΗ 1-1: Εξαιρετικοί οι Κρητικοί απέναντι στους πιο έτοιμους Βέλγους!

Άντερλεχτ - ΟΦΗ 1-1: Εξαιρετικοί οι Κρητικοί απέναντι στους πιο έτοιμους Βέλγους!

Ενθαρρυντικά στοιχεία για τη νέα σεζόν έδειξε ο ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με την Άντερλεχτ μένοντας στο 1-1, στο σημερινό (16/07) φιλικό που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους.

Εμφανώς βελτιωμένο παρουσιάστηκε το σύνολο του Νίκου Νιόπλια στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, όπου μετά τη Φίτεσε αντιμετώπισε την Άντερλεχτ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς να παρουσιάζει την απαραίτητη αμυντική προσήλωση. Η αδυναμία του να απομακρύνει τον κίνδυνο από την περιοχή του, ίσως προέκυψε ως απότοκο της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.
VIDEO - LIVE DELAY: ΟΦΗ-Άντερλεχτ 1-1

Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες που οδήγησαν στην πρώτη μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού με το σουτ του Ντε Γκούζμαν, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ. Ο Ολλανδός ήταν πολύ δραστήριος και κινούσε τα νήματα για τους Κρητικούς, οι οποίοι βρήκαν τα πατήματά τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους και περιόρισαν την Άντερλεχτ στο μισό γήπεδο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει σκορ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νίκος Νιόπλιας άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα του, γεγονός που έδωσε ανάσες, αλλά ανέκοψε τον ρυθμό που είχε αποκτήσει η ομάδα του. Ο ρυθμός του παιχνιδιού, όπως ήταν λογικό, έπεσε.

Ωστόσο, μετά από αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ, οι Βέλγοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 63’ με γκολ του Ντάουντα, ο οποίος έκανε έξυπνη κίνηση στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Σωτηρίου.

Εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των ενενήντα λεπτών, ο Νίκος Κοροβέσης βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη συνεργασία με τους Μαρινάκη-Γρίβα και ισοφάρισε, γράφοντας το τελικό 1-1.
Live Streaming: Άντερλεχτ – ΟΦΗ (13.00) - Fosonline

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν (46’ Σωτηρίου), Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Βούρο (46’ Γιαννούλης), Ουές, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν (46’Μαρινάκης), Νέιρα, Φαν Ντάινεν (46’ Κοροβέσης), Σαρδινέρο (46’Γρίβας), Καστάνιος (46’Νοικοκυράκης)

Άντερλεχτ (Βινσέντ Κομπανί): Βερμπρούγκεν, Μπουσουάρι, Ντέμπαστ, Κομπότ, Μιχαϊλιτσένκο, Ντεβάελε, Κολασάν, Λοκέσα, Άρνσταντ, Μπούντου, Ντάουντα

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης