Football Talk

Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της» (video)

Αραούχο: «Η ΑΕΚ κράτησε τον λόγο της» (video)
Οι δηλώσεις του «Τσίνο» μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ένωση.
Σχετικά Άρθρα

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι από σήμερα και πάλι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Κι αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει, αφού η ομάδα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του από την ισπανική Λας Πάλμας.

Ο «Τσίνο» επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκε στα γραφεία, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές δεν έκρυψε τη χαρά του που ντύθηκε ξανά στα κιτρινόμαυρα, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς κράτησαν την υπόσχεση που του είχαν δώσει πως την επόμενη φορά που θα ερχόταν, θα ανήκε στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός στο βίντεο του ΑΕΚ TV:

«Όπως μου είχαν πει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, η επόμενη φορά που θα επιστρέψεις θα είναι η τελευταία και θα μείνεις εδώ για πάντα. Τήρησαν τον λόγο τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όσο δεν ήμουν, ένιωθα τον θαυμασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ. υπάρχει μία αμοιβαία σχέση που είναι θαυμάσια, εξαιρετική. Δεν μπορώ να την περιγράψω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Είμαι έτοιμος, παρόλο που έκανα μόνο μία εβδομάδα προετοιμασία με τη Λας Πάλμας. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου δεν σταμάτησα να κάνω προπονήσεις, οπότε είμαι πανέτοιμος όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου να βοηθήσω.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έφτασα έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρισα. Το να το περιγράψεις είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Θέλω να Να παίζεις μέσα σε αυτό το γήπεδο θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους κι ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να τα δώσουμε όλα με την ομάδα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης