Football Talk

Ριέρα: «Ο Αστέρας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα»

Ριέρα: «Ο Αστέρας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα»
Για την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες μίλησε ο Ισπανός.

Στην Τρίπολη και τον Αστέρα θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντριάν Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «arcadiasports.gr» αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Αρκάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μετά την παραμονή σου στην ομάδα, θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα μηνύματά σας και την καθημερινή σας στήριξη. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε εσάς και σε ολόκληρη την πόλη για το πώς μου έχετε φερθεί και το πώς με κάνετε να νιώθω».

Πώς αισθάνεσαι μετά τη συμφωνία για να παραμείνεις στον Αστέρα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή επιστρέφω σε μια ομάδα και μια πόλη που τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν πολύ χαρούμενος, ένιωθα άνετα κι ο σύλλογος με έκανε να έχω αυτοπεποίθηση και να νιώθω σημαντικός».

Ο στόχος σου με τον Αστέρα ποιος είναι;

«Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε στην 5άδα της Super League Interwetten και να προσπαθήσουμε ώστε να επιστρέψουμε το σύλλογο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνω το επίπεδο και τα στατιστικά μου και να παίζω σε όλα τα ματς όπως έκανα και πέρυσι».

Είχες πολλές προτάσεις. Γιατί, τελικά, επέλεξες να μείνεις στον Αστέρα;

«Κατά τη γνώμη μου ο Αστέρας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και για μένα αποτελεί τεράστια τιμή το να επιστρέφω σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης