Football Talk

O Νούνο Ταβάρες επιβεβαιώνει πως η Άρσεναλ αγοράζει πάντα με το ίδιο μοτίβο Πορτογάλους!

O Νούνο Ταβάρες επιβεβαιώνει πως η Άρσεναλ αγοράζει πάντα με το ίδιο μοτίβο Πορτογάλους!

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε επίσημα η Άρσεναλ, με το Νούνο Ταβάρες να έρχεται στο Λονδίνο και να επιβεβαιώνει πως… μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η αγορά του!

Σχετικά Άρθρα

Μία μεταγραφική κίνηση που έχει ως φόντο το μέλλον ολοκλήρωσε σήμερα, με κάθε επισημότητα η Άρσεναλ, η οποία συμφώνησε με την Μπενφίκα, απέσπασε την υπογραφή του 20άχρονου Νούνο Ταβάρες, και τον έφερε στο Βόρειο Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεσης!

Πλέον, με κάθε επισημότητα ο αριστερός, ακραίος οπισθοφύλακας μπορεί να θεωρείται «κανονιέρης», επιβεβαιώνοντας πως η Άρσεναλ κινείται με ένα συγκεκριμένο μοτίβο στην πορτογαλική αγορά!

Πρόκειται άλλωστε μόλις για τον πέμπτο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή που οδηγείται στο Βόρειο Λονδίνο, όντας «Ίβηρας», με τους δύο που αγωνίστηκαν περισσότερο να είναι ο Mπόα Μόρτε και ο Σέντρικ Σοάρες, ενώ υπάρχουν και ο Ζοσέ Φόντε, με τον Αμαουρί Μπίσοφ, οι οποίοι αγωνίστηκαν μόλις σε ένα παιχνίδι!
E2QdyzXWQAQhA7a.jpg

Παράλληλα, όλοι έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους, και κυρίως έχουν περάσει από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας , πριν μεταγραφούν στους «κανονιέρηδες», ενώ στις τέσσερις από τις πέντε περιπτώσεις, μιλάμε για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην τετράδα της άμυνας!

Ειδοποιός διαφορά παρά ταύτα, οφείλει να αποτελεί η προσωπική φιλοδοξία του Νούνο Ταβάρες! Και αυτό διότι, ο Πορτογάλος θα ήθελε να πραγματοποιήσει με την φανέλα της Άρσεναλ, περισσότερα από οι δύο προαναφερθέντες, με εξαίρεση τον Μπόα Μόρτε!

Αυτός άλλωστε είχε καταγράψει 25 συμμετοχές σε μία διετία, ενώ ο Σέντρικ αισίως έφτασε τις 29, με τις 16 εξ’ αυτών να μην βρίσκεται στην θέση του! Θα καταφέρει ο Νούνο Ταβάρες να κάνει την διαφορά; Ούτως ή άλλως το μοτίβο της Άρσεναλ είναι και πάλι το ίδιο. Η κατάληξη όμως θα είναι ανάλογη;

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης