Football Talk

ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-1: Κρατάει νίκη, νέους και… Εσίτι

ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-1: Κρατάει νίκη, νέους και… Εσίτι

Φιλική νίκη με 3-1 επί του Βόλου ΝΠΣ, πήρε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Θεσσαλίας προηγήθηκε στο σκορ, όμως ο Δικέφαλος έφτασε εύκολα στην ανατροπή.

Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη με 3-1 επί του Βόλου ΝΠΣ, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης, στην Τούμπα. Εξαιρετικό παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών αλλά και από τον Εσίτι, ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα στο 47ο λεπτό.

Γενικά το ματς ξεκίνησε με «ψυχρό» ρυθμό. Οι δύο ομάδες δεν μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό και απλώς προσπάθησαν να επιβάλλουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο αγώνας κινήθηκε δίχως κάποια τελική ή τέρμα.

Μέχρι το 39ο λεπτό. Η ομάδα της Θεσσαλίας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τομ Βαν Βερτ έκανε τρομερό άλμα μέσα στην περιοχή και με άψογη κεφαλιά έκανε το 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια, το προβάδισμα δεν έμεινε για πολύ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος έφτασε στην ισοφάριση, χάρη στον Βασίλη Γκορτνεζιάνι. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πάσαρε στον κενό χώρο, ο 19χρονος φορ εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του πορτιέρο του Βόλου ΝΠΣ και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

5339180.jpg

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημίχρονου. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε με ένα τρομερό σουτ του Εσίτι να προηγηθεί στο σκορ με 2-1, στο 47ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού εντυπωσίασε και ήταν πιο απειλητικός από ότι στο πρώτο μέρος. Ο Βρακάς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν με τις κινήσεις τους.

Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη μπάλα στον Μουργκ, στο 80ο λεπτό, όμως το σουτ του Αυστριακού μέσου πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξαν πολλές τελικές προσπάθειες αλλά ο Δικέφαλος έδειξε ανωτερότητα.

Μάλιστα, στο 86ο λεπτό, ο Μουργκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά με ένα υπέροχο άλμα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 του Δικεφάλου. Γενικά, σε αυτό το ματς, επιτεύχθηκαν υπέροχα τέρματα και από τις δύο πλευρές.

5339164.jpg

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης