Football Talk

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ 2-1: Ήττα και πολλοί προβληματισμοί στον δρόμο για Αθήνα (video)

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ 2-1: Ήττα και πολλοί προβληματισμοί στον δρόμο για Αθήνα (video)
Με το «αριστερό» τελείωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ, καθώς γνώτισε την ήττα από την Μπριζ με 2-1 και επιστρέφει στην Ελλάδα.
Σχετικά Άρθρα

Με ήττα έκλεισε η ΑΕΚ την προετοιμασία της στην Ολλανδία. Η «Ένωση» ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης επί ολλανδικού εδάφους και επιστρέφει στην Ελλάδα με τις βαλίτσες της γεμάτες… σκέψεις, παρ’ όλο που η εμφάνισή της ήταν εμφανώς βελτιωμένη.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε πολύ νωρίς στο ματς. Στο 2ο λεπτό η Κλαμπ Μπριζ έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Ντε Κέτελερ από κοντά στο δεύτερο δοκάρι, όντας αφύλακτος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (1-0).

Η ΑΕΚ όμως δεν έδειξε να τα παρατάει. Έβγαλε αντίδραση άμεσα, σημειώνοντας δύο πολύ καλές στιγμές. Αρχικά στο 18’ οι Τάνκοβιτς, Γκαρσία και Σιμάνσκι να συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο Ανσαριφάρντ προσάθησε να βρει δίχτυα, με τον Λάμενς να του λέει «όχι». Στη συνέχεια (22’) ο Λιβάι Γκαρσία είχε την ευκαιρία να γίνει κι εκείνος επικίνδυνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.
Η «Ένωση» δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και φέρει το ματς στα ίσα. Στο 57’ ο Ανσαριφάρντ έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Αλμπάνη μέσα περιοχή. Αυτός με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, με τον Μίτροβιτς να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε εμφανώς πέσει, λόγω των αρκετών αλλαγών που έγιναν από αμφότερες ομάδες. Ένα κερδισμένο έμμεσο φάουλ από την Μπριζ όμως, ήρθε να διαταράξει την ισορροπία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο Τσιντώτας έπιασε την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Μιτάι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει έμμεσο. Οι παίκτες της Μπριζ το εκτέλεσαν, ωστόσο η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 86ο λεπτό όμως η ομάδα του Βελγίου κατάφερε να κάνει την ανατροπή και εν τέλει να φύγει με τη νίκη. Συγκεκριμένα ο Ντε Κέμπους έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πέρεζ αφύλακτος στη μικρή περιοχή την έστειλε στα δίχτυα, με τον Σάκχοφ να χάνει το μαρκάρισμά του.
Α.Ε.Κ.: Τσιντώτας, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τζαβέλλας, Λόπες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ. Αγωνίστηκαν από το 65' και μετά οι: Μαχαίρας, Ραντόνια, Σαμπανάτζοβιτς, Κοσίδης, Νταντσένκο, Σβάρνας, Ρουκουνάκης, Μιτάι
Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης