Football Talk

«Η Τσέλσι προσφέρει 175 εκατ. ευρώ για τον Χάαλαντ»

«Η Τσέλσι προσφέρει 175 εκατ. ευρώ για τον Χάαλαντ»

Εξωπραγματικό ποσό προσφέρουν οι «μπλε» για την απόκτηση του Νορβηγού.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ανοίγει το μπλοκ επιταγών του και η Τσέλσι είναι έτοιμη να «σπάσει» τα μεταγραφικά ρεκόρ, καθώς σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ συμφώνησε με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Το μόνο που απομένει είναι η συναίνεση της Ντόρτμουντ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία θα φθάσει συνολικά τα 250 εκατ. ευρώ, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Η γερμανική ομάδα έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Νορβηγό σταρ κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο Χάαλαντ φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς θέλει ν' αγωνιστεί σε ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Ο προπονητής των «μπλε», Τόμας Τούχελ, έχει καταστήσει σαφές τόσο στην διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα όσο και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, πως με την απόκτηση του Χάαλαντ η ομάδα του Λονδίνου θα μπορέσει να κοντράρει την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι και να διεκδικήσει τον τίτλο την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του «90Min» η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση 175 εκατ. ευρώ για να πείσει τη γερμανική ομάδα να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής! Ο Νορβηγός φορ, που σημείωσε 40 τέρματα πέρυσι, αναμένεται να έχει μισθό πάνω από 330 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης