Football Talk

Άρης – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1: Καλό ποδόσφαιρο και δίκαιη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» (video)

Άρης – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-1: Καλό ποδόσφαιρο και δίκαιη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» (video)
Ο Άρης είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, επικρατώντας με 2-1, χάρις στα γκολ των Γκαρσία και Γκάμα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το «αριστερό» για τον Άρη, με την Λοκομοτίβ να «ανοίγει» το σκορ στο 4’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίμπους. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προσπάθησαν να απαντήσουν στα επόμενα λεπτά, με την προσπάθεια του Γκάμα στο 8’ να κόβεται και τον Ματίγια να χάνει τετ α τετ ένα λεπτό αργότερα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν σε ισορροπία το παιχνίδι.


Οι Ρώσοι κέρδισαν πάλι μέτρα στο γήπεδο, με τον Μίραντσουκ να ζητά φάουλ έξω από την περιοχή των «κιτρινόμαυρων» στο 27', με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Ο Γκάμα συνέχισε να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του Άρη, αρχικά κόπηκε στο 38’ όταν μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, ενώ στο 41’ το σουτ του πέρασε για λίγα μέτρα άουτ.


Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν αυτός που πέτυχε πρώτος γκολ, ο Πάμπλο γύρισε με άσχημο τρόπο την μπάλα στο 56’, με τον Γκαρσία να προλαβαίνει τον Γκιγιέρμε και να κάνει το 1-1. Οι παίκτες του Μάντζιου δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Γκάμα να βρίσκει επιτέλους δίχτυα στο 62’! Οι Ρώσοι έχασαν την μπάλα λίγο μπροστά από το κέντρο, ο Μαντσίνι την «κουβάλησε» και έδωσε στον Γκάμα, με τον Πορτογάλο να κάνει το 2-1.


Μετά από το 2-1 ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει, με την Λοκομοτίβ να απειλεί με το σου του Μίραντσουκ στο 72’. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να απειλήσουν με δύο διαδοχικά κόρνερ στο 75’, όμως η άμυνα απομάκρυνε με ευκολία και στις δύο περιπτώσεις. Ο Μαντσίνι έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-1 στο 82’, στέλνοντας την μπάλα άουτ σε τετ α τετ. Οι παίκτες της Λοκομοτίβ δεν απείλησαν στα τελευταία λεπτά, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.


Άρης (Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν (72' Δεληζήσης), Ασλανίδης, Σάκιτς, Σάσα (55' Ματίγια), Γκάμα, Μπερτόγλιο (72' Μπρούνο), Γκαρσία (72' Χαϊρόβιτς), Μάνος (55' Μαντσίνι)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Νίκολιτς): Γκιγιέρμε, Σιλιάνοβ, Πάμπλο, Τσερκουέιρα, Ρίμπους, Ζεμαλετντίβοβ, Μπαρίνοβ, Μίραντσουκ, Κρισόβιακ, Καμανό, Σμόλοβ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης