Football Talk

Ολυμπιακός: Στο MEGA το φιλικό με τη Γαλατασαράι

Ολυμπιακός: Στο MEGA το φιλικό με τη Γαλατασαράι

Την Τρίτη (13/7, 21:15) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι σε φιλική αναμέτρηση, με τον αγώνα να μεταδίδεται από το MEGA.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το βράδυ της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Γαλατασαράι σε φιλικό προετοιμασίας, το οποίο θα μεταδοθεί από το MEGA.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά στο MEGA και προβλέπεται συναρπαστική. Την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 21:15 θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Γ. Καραϊσκάκης» η σπουδαία φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την τούρκικη ομάδα σε ένα δυνατό τεστ πριν από τα προκριματικά του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι», στην «πρόβα – τζενεράλε» ενόψει των επίσημων αγώνων της σεζόν, παρουσιάζουν τα αστέρια τους και προετοιμάζονται για μια ακόμη χρονιά θριάμβου.

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός. Σχολιάζει ο Γιώργος Χελάκης, ενώ ο Νίκος Κώτσης θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.

Η δράση ξεκινά στις 20:50, με το pre-game, όπου ο Παναγιώτης Περπερίδης υποδέχεται σημαντικούς καλεσμένους για να συζητήσουν για τον αγώνα, αλλά και για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η ανάλυση του ματς, οι καλύτερες φάσεις και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης