Football Talk

Ανακοίνωσε τον Απόστολο Βέλλιο για δύο χρόνια η Ακαντέμικα!

Ανακοίνωσε τον Απόστολο Βέλλιο για δύο χρόνια η Ακαντέμικα!

Την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η πορτογαλική Ακαντέμικα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Ποδοσφαιριστής της Ακαντέμικα είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Απόστολος Βέλλιος, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να περνά τις ιατρικές εξετάσεις, και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα, το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών.

Άξιο αναφοράς είναι μάλιστα πως η Ακαντέμικα αποτελεί πλέον την 10η διαφορετική ομάδα που καλείται να «υπηρετήσει» ο Βέλλιος, ο οποίος μεταβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε σύλλογο της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η πρώτη τοποθέτηση του Απόστολου Βέλλιου ως ποδοσφαιριστής της Ακαντέμικα:

«Οι εμφανίσεις της ομάδας από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και οι καλές κριτικές που έλαβα από άλλους παίκτες, με έκαναν να επιλέξω την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για μένα.

Ήθελα να είμαι ελεύθερος από το συμβόλαιο, για να μπορέσω να επιλέξω προσεκτικά. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Ρουμανία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Και σαν επιθετικός, θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι.»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης