Football Talk

Πιθανό το ενδεχόμενο επίδειξης της πιστοποίησης εμβολιασμού στα γήπεδα της Premier League!

Πιθανό το ενδεχόμενο επίδειξης της πιστοποίησης εμβολιασμού στα γήπεδα της Premier League!

Διόλου απίθανο δεν πρέπει να φαντάζει την δεδομένη χρονική στιγμή, το ενδεχόμενο απαραίτητης πιστοποίησης εμβολιασμού στα γήπεδα της Premier League, παρά το γεγονός πως η αγγλική Κυβέρνηση δεν είχε θέσει ένα τέτοιου είδους ζήτημα στην ανακοίνωσή της!

Και ενώ όλα έδειχναν πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την άρση των μέτρων που αφορούσαν τους περιορισμούς, αναφορικά με την ελεύθερη προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, η Premier League δεν δείχνει να εφησυχάζεται με την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών, σκεπτόμενη το ενδεχόμενο επίδειξης της πιστοποίησης του εμβολίου, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών, πράγμα που αποτελεί και το κύριο της μέλημα.

Αναλυτικότερα, από το απόγευμα της Δευτέρας, έχει γίνει γνωστό,  από την Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον με επίσημη ανακοίνωση, πως από τις 19 Ιουλίου άρονται όλα τα μέτρα και οι περιορισμοί που ίσχυαν κατά την διάρκεια της πανδημίας, με τα γήπεδα και τις αθλητικές δραστηριότητες να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία, και να προσφέρονται στον απόλυτο βαθμό για την ψυχαγωγία των πολιτών!
PREMIER-LEAGUE-FANS.jpg

Παρόλα αυτά, μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο της ανοικτής διαφωνίας της Premier League με την αγγλική Κυβέρνηση!

Και αυτό διότι η Premier League φαίνεται πως θα συζητήσει το ενδεχόμενο να καταστήσει, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της εν λόγω διαδικασίας, απαραίτητη την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους κατά την είσοδό τους στις εξέδρες, αναλαμβάνοντας μία πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην απόλυτη ασφάλεια όλων, παρά το γεγονός πως δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα από τους Κυβερνώντες!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης