Football Talk

Τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σα – Σε πρώτο πλάνο ο Μπιζότ

Τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σα – Σε πρώτο πλάνο ο Μπιζότ
Εβδομάδα εξελίξεων για τον «άσο» του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο πορτιέρο να ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία. Πρώτος στόχος ο Ολλανδός άσος της Άλκμααρ!

Είναι γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, πως ο Ζοσέ Σα τα έχει βρει σε όλα με τη Γουλβς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά, ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η αποχώρησή του, ήταν ο Ρουί Πατρίτσιο.

Ο 33χρονος κίπερ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τη Ρόμα και ο συμπατριώτης του θα φορέσει τα γάντια των «λύκων». Καταλήγουμε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν μπει οι τελικές υπογραφές και ο Ολυμπιακός θα κάνει εντονότερες τις προσπάθειες για τον αντικαταστάτη του.

Ο Μάρκο Μπιζότ δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί για τα «ερυθρόλευκα» καρέ. Ο Ολλανδός παραδέχθηκε πως μιλάει με τον ελληνικό σύλλογο αλλά και έδειξε πόσο θέλει να φορέσει τα χρώματα των πρωταθλητών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, αμέσως μετά την αποχώρηση του Σα.

Από την άλλη, στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ, η οποία κρύβει τις δικές της δυσκολίες. Ο 32χρονος έκανε πολύ καλό EURO και ήδη έχει μεγάλη πρόταση από τη Νάπολι.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης