Football Talk

Πιθανός προορισμός η Premier League για τον Ρενάτο Σάντσες!

Πιθανός προορισμός η Premier League για τον Ρενάτο Σάντσες!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρενάτο Σάντσες στο φετινό EURO φαίνεται πως ήταν αρκετές για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, να επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους!

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Premier League, μετά από μία τετραετία φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρενάτο Σάντσες, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί μία δυναμική επιστροφή στην συνείδηση των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο φετινό EURO.

Άμεσα ενδιαφερόμενες την δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζουν η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες του αγγλικού  πρωταθλήματος, να αναζητούν την ποιοτική ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, και να αντικρύζουν στο πρόσωπο του 23άχρονου ποδοσφαιριστή, την καταλληλότερη επιλογή, ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους!

Θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο μοιάζει και ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Γαλλίας με την Λιλ, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει την χώρα του στην υπεράσπιση του τίτλου της, μετά από μία πενταετία.

Πλέον, η διεκδίκησή της απόσπασης της υπογραφής του, βρίσκεται στα «χέρια» των ισχυρών ανδρών των δύο ομάδων, με την Άρσεναλ να φημολογείται πως έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα (εξαιτίας και της ανταλλαγής σχολίων ανάμεσα στον Σάντσες και τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες), αλλά την Λίβερπουλ να εξακολουθεί να διεκδικεί τις πιθανότητές της!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης