Football Talk

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο σε Λας Πάλμας για Αραούχο – Γράφουν για Φάλκε οι Ιταλοί

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο σε Λας Πάλμας για Αραούχο – Γράφουν για Φάλκε οι Ιταλοί

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει σύντομα το «σήριαλ» με τον Σέρχιο Αραούχο, την ώρα που στην Ιταλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ιάγκο Φάλκε της Τορίνο.

Η ΑΕΚ έχει κουραστεί από την στάση της Λας Πάλμας στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει άμεσα μία απάντηση. Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκ. ευρώ για τον Αργεντινό επιθετικό, ωστόσο δεν ικανοποιεί τα «θέλω» της ισπανικής ομάδας. Με την προετοιμασία και τα φιλικά να έχουν ξεκινήσει κανονικά, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Παράλληλα, στην Ιταλία υποστηρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα για τον Ιάγκο Φάλκε της Τορίνο. Ο 31χρονος δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιούριτς, ενώ την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στην Μπενεβέντο, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε 11 συμμετοχές. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», το συμβόλαιο του λήγει το 2022, με την ΑΕΚ, μαζί με την Αλ Νασρ και μία ομάδα του MLS, να θέλουν να εντάξουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στο δυναμικό τους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης