Football Talk

Αστέρας Τρίπολης: «Έδεσε» Αντζουλά και Χριστόπουλο

Αστέρας Τρίπολης: «Έδεσε» Αντζουλά και Χριστόπουλο

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν νέα συμβόλαια τα οποία έχουν ισχύ μέχρι το 2024.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ
"Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου"».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης