Football Talk

Ατρόμητος: Συνταγή προ διετίας… με Κουλούρη και Χατζηισαΐα στις επάλξεις!

Ατρόμητος: Συνταγή προ διετίας… με Κουλούρη και Χατζηισαΐα στις επάλξεις!

Μία «συνταγή» που του απέφερε την δεύτερη καλύτερή του σεζόν την τελευταία δεκαετία, επιχειρεί να υιοθετήσει και πάλι ο Ατρόμητος, με τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Χατζηισαΐα να καλούνται να επαναλάβουν τους εξαιρετικούς, προ διετίας, αριθμούς τους!

Σχετικά Άρθρα

Έφυγαν από το Περιστέρι ως δύο συμπαίκτες, και ως δύο καλοί φίλοι, που δεδομένα μέσα στο γήπεδο «δυσκολεύονταν» να χάσουν! Δοκίμασαν την τύχη τους στο εξωτερικό, δεν συνάντησαν τις συνθήκες που ανέμεναν και γύρισαν στον Ατρόμητο, με στόχο να επαναλάβουν την άκρως επιτυχημένη σεζόν του 2018-19.

Μία χρονιά που ο Ατρόμητος βρέθηκε μέχρι και στην κορυφή της βαθμολογίας, κατέληξε στην 4η θέση, και παρουσίασε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό θέαμα, έχοντας βεβαίως στο «τιμόνι» του τον Νταμίρ Κάναντι, στην πρώτη του θητεία στο Περιστέρι!

Συνολικά, οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν σε 35 παιχνίδια, στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδος, και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, κατά το ήμισυ, την αποστολή τους!
SUPERLEAGUE / Tя̇ԏӠ- Ёϊ (֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

Οι αριθμοί του Ατρομήτου με τους Κουλούρη και Χατζηισαΐα, και το οξύμωρο αποτέλεσμα των ισοπαλιών

Επικράτησαν στα 17 από τα 35, οι 13 τους νίκες συνοδεύτηκαν με «μηδέν» παθητικό, ενώ μόλις για μία φορά κατέληξε κάποια αναμέτρησή τους στην «λευκή» ισοπαλία! Παράλληλα συνεργάστηκαν δύο φορές σε κάποιο γκολ, με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα να μοιράζει τις δύο από τις τρεις τελικές πάσες που συνολικά πραγματοποίησε, στον Ευθύμη Κουλούρη, ενώ ο Ατρόμητος ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό και από την ΑΕΚ, για περισσότερες από μία φορές σε ολόκληρη την σεζόν!

Αν σε όλα αυτά μάλιστα, προστεθεί το γεγονός πως δεν υπήρξε κανένα παιχνίδι, σε όλες τις διοργανώσεις, στο οποίο ο Ατρόμητος πέτυχε τουλάχιστον τρία τέρματα, με τους δύο Έλληνες να μην συμμετέχουν σε γκολ, αντιλαμβάνεται κανείς την επίδραση που διαδραμάτισαν τόσο ο Κουλούρης, όσο και ο Χατζηισαΐας, στην καλύτερη σεζόν των Περιστεριωτών, από το 2014 και έπειτα!
4516101_1.jpg

Τέλος, εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το αποτέλεσμα που αντίκρυσαν λιγότερες φορές, στον έναν χρόνο κοινής τους παρουσίας ήταν η ισοπαλία (7), την οποία κανένας από τους δύο δεν βίωσε σε καμία από τις 10 συναντήσεις που είχαν στο παρελθόν με τη νυν ομάδα τους!

Θα καταφέρει ο Ατρόμητος να επανέλθει στο προσκήνιο, αξιοποιώντας μία επιτυχημένη, το δίχως άλλο, συνταγή; Ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αναμένεται να δώσουν την απάντηση…

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης