Football Talk

Ομπαμεγιάνκ-Χάαλαντ: Η προσωποποίηση του απόλυτου επαγγελματισμού - Δεν σταματούν ούτε... στις διακοπές

Ομπαμεγιάνκ-Χάαλαντ: Η προσωποποίηση του απόλυτου επαγγελματισμού - Δεν σταματούν ούτε... στις διακοπές
Ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός, Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στους stars των Άρσεναλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ που προπονήθηκαν αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Μυκόνου και εξήρε τον επαγγελματισμό τους…

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε -όπως έγινε γνωστό- στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Μυκόνου, ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα προπονήσεων και να διατηρηθεί σε φόρμα ενόψει της προετοιμασίας του με την Άρσεναλ.

Και δεν ήταν ο μόνος. Ονόματα όπως οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζέσι Λίνγκαρντ και Αντνάν Γιανουζάι βρέθηκαν βρέθηκαν στο «Νησί των Ανέμων», όχι απλά για να απολαύσουν τις παραλίες και τα... cocktails, αλλά και για να προπονηθούν!

Ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις από την παρουσία των μεγάλων αυτών ονομάτων στη Μύκονο, ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος βρέθηκε φέτος στον σύλλογο ως ειδικός σύμβουλος. Ο καταξιωμένος Έλληνας προπονητής μίλησε στο «BN Sports» για το πως έζησαν άπαντες τις ξεχωριστές στιγμές με τον σέντερ φορ των «κανονιέρηδων», για τον Έρλινγκ Χάαλαντ που και εκείνος θα προπονηθεί με τον Α.Ο. Μυκόνου και παράλληλα εξήρε και τους δυο ποδοσφαιριστές για τον επαγγελματισμό που έδειξαν.

«Ήταν υπέροχο που είχαμε τον Ομπαμεγιάνγκ αυτές τις ημέρες κοντά μας. Μάλιστα, προπονήθηκε και με την ομάδα Κ-15, γεγονός που δείχνει μεγάλο επαγγελματισμό από πλευράς του, ενώ έκανε και διπλές προπονήσεις. Το πρωί φυσική κατάσταση και το απόγευμα συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα.

Άπαντες ένιωσαν τεράστια οικειότητα μαζί του, καθώς ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Επιπλέον, και ο Έρλινγκ Χάαλαντ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας, πήρε άδεια από το σύλλογο και γυμνάζεται κανονικά μαζί τους.

Οι ιθύνοντες του Α.Ο. Μυκόνου είναι δεδομένο πως ζουν ξεχωριστές στιγμές και καλό θα ήταν -όπως τους έχω προτείνει- να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στη βελτιστοποίηση των υποδομών, ώστε να έρχονται ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμα και μεγάλες ομάδες».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης