Football Talk

Στο «παιχνίδι» για τον Κουντέ και η Γιουνάιτεντ, παρακολουθούν τις εξελίξεις η Τότεναμ και η Άρσεναλ!

Στο «παιχνίδι» για τον Κουντέ και η Γιουνάιτεντ, παρακολουθούν τις εξελίξεις η Τότεναμ και η Άρσεναλ!

Την περίπτωση του Ζιλ Κουντέ φαίνεται πως εξετάζουν τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Άρσεναλ με την Τότεναμ, με τον «στόπερ» της Σεβίλλη να είναι ωστόσο περιζήτητος, τόσο στην  Ισπανία, όσο και στο «εξωτερικό».

Σχετικά Άρθρα

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι μεταγραφικές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τις ομάδες τις Premier League να επιχειρούν, εν μέσω EURO, να προβούν όσο το δυνατό γρηγορότερα σε κάποια κίνηση, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους.

Από αυτήν την κουβέντα βεβαίως δεν θα μπορούσε κανείς να εξαιρέσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το οποίο παρά την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, τις πολλές ανατροπές μέσα στην σεζόν (10), και την συμμετοχή στον τελικό του Europa League, παρέμεινε άτιτλο, βάζοντας το Νορβηγό προπονητή σε σκέψεις, αναφορικά με άμεση, ποιοτική ενίσχυση, αρχής γενομένης από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Τζέιντον Σάντσο.

Κάπως έτσι μπαίνει στην συζήτηση και ο Ζυλ Κουντέ. Ο 22άχρονος στόπερ της Σεβίλλη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν τα τελευταία χρόνια, κατέκτησε ως βασικός πέρυσι το Europa League, και παρουσιάζεται ιδιαίτερα σταθερός και μεστός στα παιχνίδια του.
K7JPMLS3NZBYND6UUTGTPJL5II.jpg

Αυτό ακριβώς που λείπει δηλαδή από την φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν κάνει εύκολα λάθη, έχει σωστές τοποθετήσεις, ενώ είναι και γρήγορος, εκμεταλλευόμενος το χαμηλό κέντρο βάρος που διαθέτει. Μία περίπτωση δηλαδή, που θα ταίριαζε απόλυτα με τον Χάρι Μαγκουάϊρ, ο οποίος θα αποτελέσει και πάλι τον ποδοσφαιριστή από τον οποίο θα ξεκινά η εντεκάδα και την επόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά, στην διεκδίκηση της απόσπασης της υπογραφής του Ζυλ Κουντέ, η Γιουνάιτεντ δεν «παίζει» μόνη της. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την Μπαρτσελόνα να είναι η πρώτη που «καλοβλέπει» την περίπτωσή του, ενώ και οι δύο αντίπαλοι του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ, παρακολουθούν πυρετωδώς τις εξελίξεις, βλέποντας πως οι «κόκκινοι διάβολοι», αργούν να προβούν σε κάποια επίσημη πρόταση!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης