Football Talk

Κρίσταλ Πάλας: Ανακοίνωσε Βιεϊρά μέχρι το 2024

Κρίσταλ Πάλας: Ανακοίνωσε Βιεϊρά μέχρι το 2024

Νέος καπετάνιος στο τιμόνι της Κρίσταλ Πάλας.

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε τον Πατρίκ Βιεϊρά ως νέο προπονητή της για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο πρώην τεχνικός της Νις θα αντικαταστήσει τον Ρόι Χόντζσον, που άφησε τους Λονδρέζους στο τέλος της περασμένης περιόδου μετά από τέσσερις σεζόν.

Ο 45χρονος Βιεϊρά, που ήταν αρχηγός της Άρσεναλ σε τρεις τίτλους πρωταθλήματος και τέσσερα Κύπελλα ως παίκτης. Επίσης απολύθηκε από τη Νις τον Δεκέμβριο, μετά από 30 μήνες στον πάγκο της.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω αυτήν την ευκαιρία να επιστρέψω στην Premier League και να προπονήσω αυτή την υπέροχη ομάδα, καθώς ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο μαζί. Είναι ένα έργο που μου αρέσει πολύ, έχοντας μιλήσει πολύ με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή για τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά τους για ολόκληρο το σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης της Ακαδημίας», τόνισε.

Ο Βιεϊρά ήταν προηγουμένως προπονητής και στο MLS, στην ομάδα της Νέα Υόρκης από το 2016-18. Παράλληλα η Κρίσταλ Πάλας ξεκινάει τη διαδρομή της στην Premier League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας  την Τσέλσι στις 14 Αυγούστου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης