Football Talk

Ολυμπιακός – Κραϊόβα 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά, κέρδισε εύκολα την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Ολυμπιακός – Κραϊόβα 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά, κέρδισε εύκολα την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη (2-0), στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» επί αυστριακού εδάφους.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας της Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη με 2-0, στο 6ο φιλικό προετοιμασίας του!

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρολεύκους» ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος με ένα γκολ και μία ασίστ, «έδειξε τον δρόμο», οδηγώντας την ομάδα του σε ένα ασφαλές προβάδισμα πριν από την λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου!

9163.jpgΑναλυτικότερα, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος διαφοροποίησε σε μεγάλο βαθμό την αρχική του εντεκάδα, σε σχέση με την χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Ούφα (1-1), είδε τους «κόκκινους» να ξεκινούν ορεξάτοι την αναμέτρηση, να πιέζουν ψηλά και να εκμεταλλεύονται στον απόλυτο βαθμό το πέναλτι που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς και εκτέλεσε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο 8ο λεπτό.


Παρά ταύτα το προβάδισμα του Ολυμπιακού, δεν διαφοροποίησε σε καμία περίπτωση την εικόνα του πρώτου μέρους, με την Κραϊόβα να πραγματοποιεί την πρώτη, εντός εστίας τελική προσπάθειά της με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με εκφραστή τον Ιβάν, και τους «ερυθρολεύκους» να απαντούν με δύο προσπάθειες που ξεκίνησαν από τον Λαλά και ολοκληρώθηκαν από τους Χασάν (δοκάρι) και Κουντέ.


Ό,τι δεν κατόρθωσαν όμως οι προαναφερθέντες, έκανε πράξη ο Εμβιλά στο 44ο λεπτό της συνάντησης, έπειτα από ιδανική εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά στο δεύτερο δοκάρι, γράφοντας το 2-0!


Παρόλα αυτά, το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος παρουσίασε μεγάλες διαφορές. Η Κραϊόβα εμφανίστηκε βελτιωμένη, επωφελήθηκε από το αβίαστο πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Σουρλής στο 46ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς ο Κρίστινσον είχε απάντηση στην εκτέλεση του Νίστορ, στην αριστερή του γωνία!


Ο χρόνος κύλησε ανώδυνα, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε επιτυχώς το προβάδισμά του, βρήκε τις καλύτερές του στιγμές στο 69ο και το 85ο λεπτό αντίστοιχα, με τον Χασάν να αστοχεί, και ολοκλήρωσε την εξόρμησή του στην Αυστρία, έχοντας ως απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα!

Αναλυτικά, τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία:

  • Βολφσμπέργκερ – Ολυμπιακός 0-1
  • Ολυμπιακός – Κράσνονταρ 1-0
  • Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-0
  • Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1
  • Ολυμπιακός – Ούφα 1-1
  • Ολυμπιακός – Κραϊόβα 2-0

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (67’ Σα), Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Λαλά, Εμβιλά, Σουρλής, Κουντέ (55’ Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (67’ Σαπουντζής), Χάσαν

Κραϊόβα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ιλιατσέλι, Βλαντοϊου, Μπάλασα, Μ. Κονσταντίν, Βαταγιέλου, Ματέϊου, Τσικαλντάου, Νίστορ, Τσιμπάνου, Κόλιτς και Ιβάν

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης