Football Talk

Μάρκοβιτς: «Κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούργιο στον Ολυμπιακό – Είναι ωραίο που είμαι πάλι εδώ»

Μάρκοβιτς: «Κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούργιο στον Ολυμπιακό – Είναι ωραίο που είμαι πάλι εδώ»
Έτοιμος να παλέψει για την θέση του στον Ολυμπιακό είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, με τον Σέρβο στόπερ να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Την περσινή χρονιά ο Μάρκοβιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Παρτίζαν, ωστόσο φέτος πήρε την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία. Μάλιστα ο 21χρονος αμυντικός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, με τον ίδιο να δηλώνει στην κάμερα της «NOVA» πως σκοπεύει να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν απολαμβάνει την προετοιμασία: «Είναι πολύ ωραίο να είμαι και πάλι εδώ, καθώς ήμουν δανεικός για έναν χρόνο. Απολαμβάνω την παρουσία μου στο ρόστερ του Ολυμπιακού».

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του που πιστεύει πως χρειάζεται βελτίωση: «Στον Ολυμπιακό κάθε μέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι νέο. Πρέπει να βελτιώνεσαι καθημερινά. Είμαι 21 ετών και έχω πολλά πράγματα να μάθω και να βελτιώσω».

Για το ποιοι συμπαίκτες του τον βοηθούν: «Όλοι με βοηθούν, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με σπουδαία καριέρα, όπως ο Σωκράτης ή ο Αβραάμ. Μαθαίνω απ΄ όλους. Από τον κάθε έναν παίρνω και κάποιο στοιχείο».

Για τις συμβουλές που παίρνει από τους συμπαίκτες του: «Μου μιλούν αρκετά για τις κινήσεις μου μέσα στο παιχνίδι. Πότε να μαρκάρω, πότε να σταματήσω τον αντίπαλο».

Για τους φετινούς του στόχους: «Θα ήθελα να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε στο Champions League».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης