Football Talk

Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Νέλσον της Άρσεναλ ο Ολυμπιακός!

Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Νέλσον της Άρσεναλ ο Ολυμπιακός!

Τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Ρις Νέλσον στην Άρσεναλ φαίνεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, με τους «κανονιέρηδες» και τον Άγγλο μέσο να φέρουν διαφωνίες στις συζητήσεις τους!

Μπέρδεμα φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στις επαφές της Άρσεναλ με τον Ρις Νέλσον, με τον ποδοσφαιριστή των «κανονιέρηδων» να επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, σε αντίθεση με την ομάδα που έχει θέσει ως στόχο να ανανεώσει την συνεργασία τους, προτού αποχωρήσει ως δανεικός για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά, σκοπός της Άρσεναλ είναι να διασφαλίσει εξαρχής πως ακόμη και αν ο Νέλσον πραγματοποιήσει μία καλή χρονιά, η ομάδα που θα τον εντάξει στο ρόστερ της, θα οφείλει να καταθέσει πρόταση στην ίδια, προκειμένου να τον κάνει δικό της, ενώ ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει μεταφέρει και στην διοίκηση πως θέλει να μείνει ελεύθερος και να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του!

Σε κάθε περίπτωση, τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, με την ελληνική ομάδα να έχει αναφερθεί ξανά ως ενδιαφερόμενη για τον Ρις Νέλσον, αλλά και τρεις ακόμη αγγλικές ομάδες της Premier League, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές!

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης