Football Talk

Οι εμφανίσεις του Στέρλινγκ με την Αγγλία, τον κρατούν στο Μάντσεστερ!

Οι εμφανίσεις του Στέρλινγκ με την Αγγλία, τον κρατούν στο Μάντσεστερ!

Πολύ πιθανό, όπως όλα δείχνουν, φαντάζει την δεδομένη χρονική στιγμή, το ενδεχόμενο παραμονής του Ραχίμ Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την διοίκηση των «πολιτών» να είναι πλήρως ικανοποιημένοι, από τις επιδόσεις του Άγγλου στο EURO!

Ένα εξαιρετικό τουρνουά πραγματοποιεί, το δίχως άλλο, ως στιγμής ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της Αγγλίας, έχοντας διαδραματίσει κομβικό ρόλο, στην πορεία της χώρας του στο φετινό EURO.

Έχει άλλωστε πετύχει 3 από τα 4 γκολ των «Τριών Λιονταριών» και παράλληλα συνεχίζει και την προσωπική του επίδοση, που θέλει τους Άγγλους να μετρούν 13 νίκες, στα τελευταία 13 παιχνίδια που ο Στέρλινγκ έχει κατορθώσει να βρει δίχτυα!
E5INJviWEAU2rkO.jpg

Τα εν λόγω επιτεύγματά του μάλιστα, μόνο αδιάφορα δεν έχουν περάσει από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να στόχευε στην πώλησή του, ή την συμμετοχή του σε ένα deal που θα έφερνε τον Χάρι Κέιν στο Μάντσεστερ, με τα δεδομένα όμως να έχουν διαφοροποιηθεί.

Οι εμφανίσεις του Ραχίμ Στέρλινγκ αποτελούν τον βασικότερο λόγο που οι Άγγλοι συνεχίζουν στην διοργάνωση, και πλέον η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του, αναλογιζόμενη το γεγονός πως ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, διαθέτει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο!

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης