Football Talk

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Νούνο Εσπιρίτο έως το 2023!

Τότεναμ: Ανακοίνωσε Νούνο Εσπιρίτο έως το 2023!
Η Τότεναμ βρήκε επιτέλους τον άνθρωπο που αναλάβει τα ηνίας της ομάδας και αυτός ακούει στο όνομα... Νούνο Εσπιρίτο.

Νέος προπονητής της Τότεναμ είναι πλέον και με κάθε επισημότητα ο Νούνο Εσπιρίτο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2023!

Πρόεδρος Daniel Levy: «Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Νούνο στο Club. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας για όλη την υπομονή τους σε όλη αυτή τη διαδικασία. Έχω ήδη μιλήσει για την ανάγκη να επιστρέψουμε στο βασικό μας DNA για να παίξουμε επιθετικό, διασκεδαστικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι ο Νούνο είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πάρει την ταλαντούχα ομάδα παικτών μας, να αγκαλιάσει τους νέους παίκτες μας και να χτίσει κάτι ξεχωριστό».

Σχολιάζοντας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Φάμπιο Πατρίτσι είπε: «Το σύντομο για αυτό το ραντεβού ήταν πάντα σαφές, θέλαμε έναν προπονητή που να μπορεί να ενσταλάξει όλες τις αξίες που είναι σημαντικές για αυτό το Club. Αρκεί να κοιτάξετε την δουλειά του Νούνο στην Γουλβς για να δείτε την ικανότητά του να πάρει μια ομάδα παικτών και να εφαρμόσει ένα προσαρμοστικό στυλ που φέρνει επιτυχία και επιτρέπει στους παίκτες να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Ανυπομονούμε όλοι να ξεκινήσουμε σε αυτό που ελπίζουμε ότι θα είναι μια επιτυχημένη στιγμή με το Club».

Μιλώντας ο Νούνο είπε: «Όταν έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και ταλέντο, θέλουμε να κάνουμε τους θαυμαστές περήφανους και να την απολαύσουν. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση και τιμή (να είμαι εδώ), και είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά μου. Δεν έχουμε μέρα για χάσιμο και πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε αμέσως καθώς η προετοιμασία ξεκινά σε λίγες μέρες».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης