Football Talk

Αφήνει τον Γκρίλις να φύγει η Άστον Βίλα, πρόταση - ρεκόρ από την Μάντσεστερ Σίτι!

Αφήνει τον Γκρίλις να φύγει η Άστον Βίλα, πρόταση - ρεκόρ από την Μάντσεστερ Σίτι!

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται πλέον η αποχώρηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να έρχονται σε συμφωνία με τη νυν ομάδα του, αναφορικά με την πώληση του, με αποτέλεσμα η συζήτηση πλέον να στρέφεται στην πλευρά της Μάνστεστερ Σίτι.

Ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από το Βίλα Παρκ φαίνεται να βρίσκεται ο Τζακ Γκρίλις, με τον Άγγλο διεθνή να βρίσκεται στο EURO, να εκπροσωπεί την χώρα του στις διεθνείς της υποχρεώσεις, αλλά τους εκπροσώπους του να συζητούν πυρετωδώς με την Άστον Βίλα.

Άμεση συνέπεια των ασταμάτητων διαπραγματεύσεων αποτελεί η επίτευξη μίας συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με την οποία, πλέον οι «Βίλανς» είναι σύμφωνοι να αποχωρήσει ο αρχηγός τους, μετά την ολοκλήρωση του EURO, σε περίπτωση που οι απαιτήσεις τους καλυφθούν στο ακέραιο.

Κάπως έτσι μπαίνει στην συζήτηση η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει θέσει εδώ και καιρό ως πρώτο της στόχο τον Τζακ Γκρίλις, και πλέον φαίνεται πως ο δρόμος είναι… ανοικτός.
E4gvaIbWUAUS6DG.jpg

Για τον λόγο αυτό, φημολογείται πως οι «πολίτες» σκοπεύουν να καταθέσουν μία πρόταση-ρεκόρ για τους ίδιους, φτάνοντας και τα 116 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κατορθώσουν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Άστον Βίλα και να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Τζακ Γκρίλις με την Αγγλία, θα σηματοδοτήσει και την αποχώρησή του από την Άστον Βίλα, ύστερα από 9 χρόνια, με τον εξαιρετικό επιτελικό μέσο να κάνει το βήμα «παραπάνω» στην καριέρα του, και την Μάντσεστερ Σίτι να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης