Football Talk

«Βόμβα» από τον Ατρόμητο: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουλούρη!

«Βόμβα» από τον Ατρόμητο: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουλούρη!
Τάραξε τα νερά του μεταγραφικού παζαριού ο Ατρόμητος, καθώς έκανε επίσημη τη μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη.

Διαθέσεις για… πεντάδα έχει ο Ατρόμητος ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου. Το «αστέρι» έχει κινηθεί μεθοδικά στις κινήσεις του, ωστόσο σήμερα (22/06) έκανε για τα καλά την αίσθηση.

Συγκεκριμένα, από το πουθενά, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 25χρονος επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από δύο χρόνια στην Τουλούζ και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του Περιστεριού.

Πρόκειται για ένα deal που έφερε τα πάνω-κάτω, καθώς ο Έλληνας άσος ήταν στο στόχαστρο των μεγάλων της Ελλάδας. Από την άλλη, μεγάλο ρόλο για την επίτευξή της, έπαιξε το γεγονός πως ο γαλλικός σύλλογος δεν κατάφερε να επιστρέψει στη Ligue 1.

Στον Ατρόμητο, ξέρουν την αξία του ποδοσφαιριστή, καθώς αγωνίστηκε την περίοδο 2018/19. Συνολικά μάτωσε 25 φορές τα δίχτυα σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έπειτα από αυτή τη σεζόν, ο ΠΑΟΚ τον πούλησε με 3,5 εκατ. ευρώ στην Τουλούζ. Όσο για το συμβόλαιό του, είναι διάρκειας δύο ετών και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την γαλλική ομάδα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης