Football Talk

Τελειώνουν οι ημέρες του Άαρον Ράμσεϊ στην Γιουβέντους

Τελειώνουν οι ημέρες του Άαρον Ράμσεϊ στην Γιουβέντους
Τις τελευταίες του ημέρες στην Ιταλία και την Γιουβέντους φαίνεται πως διανύει ο Άαρον Ράμσεϊ , με τον πρώην μέσο της Άρσεναλ να σκέφτεται την επιστροφή του στην Premier League.

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο της οριστικοποίησης του τέλους ανάμεσα στον Άαρον Ράμσεϊ και την Γιουβέντους, με την «Μεγάλη Κυρία» να μην παρουσιάζεται ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις του Ουαλού. Ο 28χρονος μέσος δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει λάβει στην Serie A. Διόλου απίθανο λοιπόν δεν πρέπει να θεωρείται πλέον το ενδεχόμενο ο Άαρον Ράμσεϊ και η Γιουβέντους να λύσουν την συνεργασία τους, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή, με την Premier League να φαντάζει ο ιδανικός προορισμός για τον ίδιο.

E36-WEMVoAYk06o.jpg

Τις εξελίξεις άλλωστε φημολογείται πως παρακολουθεί ήδη η Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να τον «αποχωρίζεται» το 2017, και να επιθυμεί να τον επανεντάξει στο ρόστερ της μετά από μία τετραετία. Η αποχώρηση άλλωστε του Ντάνι Θεμπάγιος, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Γκρανίτ Τσάκα, ευνοούν τις συνθήκες, με τον Άαρον Ράμσεϊ να εκτιμά πως μία ενδεχόμενη επιστροφή του στο Λονδίνο, θα τον βοηθήσει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης