Football Talk

Λουντ: «Στην Ελλάδα εξελίχθηκα σαν παίκτης – Δεν έπρεπε να είμαι τόσο… ευγενικός»

Λουντ: «Στην Ελλάδα εξελίχθηκα σαν παίκτης – Δεν έπρεπε να είμαι τόσο… ευγενικός»

Σε συνέντευξη του στα φινλανδικά Μέσα, ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, καθώς και για ποια πράγματα θα άλλαζε αν μπορούσε.

Σε συνέντευξη του, ο Λουντ μίλησε για την Ελλάδα και το Παναθηναϊκό, κάνοντας ειδική αναφορά στο πόσο τον βοήθησε να εξελίξει το παιχνίδι του. Πέρα από αυτό, ο διεθνής μέσος μίλησε και για κάποια πράγματα τα οποία θα ήθελε να αλλάξει, εάν γύριζε τον χρόνο πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «hs.fi»:

Για αυτά για τα οποία μετανιώνει: «Εκ των υστέρων, μετανιώνω για το γεγονός ότι ήμουν τόσο απολογητικός και ευγενικός στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να εξασφαλίσω τη θέση μου σε βάρος των άλλων. Ευτυχώς, το έμαθα γρήγορα αυτό. Πολλοί άλλοι ήξεραν την αξία τους και δεν ταπείνωσαν τον εαυτό τους».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα: «Όταν δεν ήμουν βασικός σε ένα ματς, προσπαθούσα μετά στην προπόνηση να φανώ και να δείξω ότι αξίζω μια θέση. Αν δεν έδειχνες έμπρακτα ότι θέλεις να παίξεις στην ενδεκάδα, τότε θα καθόσουν στον πάγκο».

Για το πόσο τον βοήθησε το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης. Στην Ισπανία και στην Αμερική ήξερα τι πρέπει να κάνω για να φανώ».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης