Football Talk

Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του Χοσέ Χολέβας στον Ολυμπιακό!

Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του Χοσέ Χολέβας στον Ολυμπιακό!

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «τοπίο», αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας του Χοσέ Χολέβας στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα να αναμένεται να απαντήσει εντός του επόμενου εικοσιτετραώρου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα ανανέωσης του Χοσέ Χολέβας στον Ολυμπιακό, με το επόμενο εικοσιτετράωρο να χαρακτηρίζεται κρίσιμο αναφορικά με το μέλλον του στους «Πειραιώτες».

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει καταθέσει την πρότασή του, με στόχο την μονοετή ανανέωση της συνεργασίας με τον Χολέβας, με την διάρκεια του συμβολαίου να αποτελεί την δεδομένη χρονική στιγμή το «αγκάθι» που προβληματίζει ιδιαίτερα τον αριστερό ακραίο οπισθοφύλακα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «τοπίο», ώστε και οι «Πειραιώτες» να γνωρίζουν από νωρίς αν θα χρειαστεί να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για αριστερό μπακ, μιας και ο Ρέαμπτσουκ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση, και δεδομένα θα παραβρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης