Football Talk

Η πρωτοβουλία ενός επτάχρονου να συγκεντρώσει χρήματα για απινιδωτές!

Η πρωτοβουλία ενός επτάχρονου να συγκεντρώσει χρήματα για απινιδωτές!

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ένας 7χρονος στην κομητεία Τσέσαϊρ της Αγγλίας, προκειμένου να αγοράσει απινιδωτές για τον δήμο του και την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζει.

H κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο χορτάρι του Πάρκεν, στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία, ευαισθητοποίησε το φίλαθλο-και μη- κοινό, με αποτέλεσμα αρκετοί να αναζητούν λύσεις γύρω από το ζήτημα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ίντερ δέχθηκε την άμεση βοήθεια από συμπαίκτες και ιατρικό επιτελείο, κατάφερε να επανέλθει στην ζωή και πλέον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την τοποθέτηση βηματοδότη. Μόλις ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις του έσπευσε να ευχαριστήσει άπαντες για την στήριξή τους!

Ένα 7χρονο αγόρι, ο Όσκαρ Τζόουνς, βλέποντας το περιστατικό του Έρικσεν, θέλησε να κάνει έρανο για καλό σκοπό. Η σκέψη του ήταν να συγκεντρώσει ένα ποσό, το οποίο θα αξιοποιούσε για να παρέχει απινιδωτές στην ομάδα της πόλης του, το Τσέσαϊρ της Αγγλίας και συγκεκριμένα για ένα παίκτη.

Ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην κίνηση του μικρού Όσκαρ, ο οποίος τελικά συγκέντρωσε 6.000 ευρώ και αποφάσισε να αγοράσει ακόμη 5 απινιδωτές, για να τους δωρίσει στον δήμο του.

Ο πατέρας του έσπευσε να σχολιάσει το γεγονός, λέγοντας: «Είχαμε μια συζήτηση για το τι συνέβη στον Έρικσεν» , με τον μικρό να με ρωτά «τι θα συνέβαινε σε κάποιον αν γινόταν στην ομάδα μας;». «Είναι φρικτό, άλλά είναι κάτι που γίνεται και να αποφευχθεί», του απάντησα και «Έτσι αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για έναν απινιδωτή για να τα δώσει στην ομάδα του».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης