Football Talk

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρτίνες

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρτίνες
Στη πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες.

Ενίσχυση για τον Απόλλωνα, με τον σύλλογο να προχωρά την Παρασκευή (18/6) στην απόκτηση του Νίκο Μαρτίνες. Μαρτίνες και σύλλογος έδωσαν τα χέρια για μονοετές συμβόλαιο, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Απόλλωνα μετά από τον Βόλο.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός γνωρίζει καλά τα ελληνικά γήπεδα, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και Άρη. Την περσινή σεζόν με την φανέλα του Βόλου μέτρησε 25 συμμετοχές στην Super League, μαζί με 2 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες. Γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1987, στην Αργεντινή, διαθέτει Πορτογαλικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Βόλο, Άρη, Παναιτωλικό, Independiente, Santiago Wanderers, Real Murcia, San Martin de San Juan, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, Western Sydney Wanderers και Απόλλωνα Λεμεσού».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης