Football Talk

Αντράζ Σποράρ: «Πλησιάζει» στον ΠΑΟΚ ο πρώτος Σλοβένος στην ιστορία του!

Αντράζ Σποράρ: «Πλησιάζει» στον ΠΑΟΚ ο πρώτος Σλοβένος στην ιστορία του!
Κοντά στην απόκτηση του Αντράζ Σποράρ φαίνεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο Σλοβένο στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που συμφωνήσει!
Ιστορική αναμένεται να χαρακτηριστεί η μεταγραφή του Αντράζ Σποράρ στον ΠΑΟΚ, αν αυτή ολοκληρωθεί, με τον 27άχρονο Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αποτελεί τον πρώτο Σλοβένο ποδοσφαιριστή που θα φορέσει τα ασπρόμαυρα!


Οι επιδόσεις του στην Σλοβακία, η «συνάντηση» με τον ΠΑΟΚ και η μεταγραφή στην Πορτογαλία

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχωρίζει για την ικανότητά που διαθέτει απέναντι από την αντίπαλη εστία, πράγμα που έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, με κυριότερη τη Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Εκεί άλλωστε σκόραρε 50 γκολ σε 78 συμμετοχές, ενώ τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι και στον ΠΑΟΚ, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για τα προκριματικά του Europa League με την φανέλα της Σλόβαν, μετρώντας μία νίκη (1-0) και μία ήττα με 3-2, αγωνιζόμενος και στα δύο ως βασικός.

Η εξαιρετική του παρουσία στην Σλοβακία του έδωσε το εισιτήριο για την Πορτογαλία, όπου φέτος διένυσε μία «κυκλοθυμική» σεζόν, η οποία ξεκίνησε στη Σπόρτινγκ και ολοκληρώθηκε με την μορφή δανεισμού στην Μπράγκα!


Η θετική επίδραση του Σποράρ στα παιχνίδια που συμμετέχει στα γκολ των Πορτογάλων

Συνολικά, πραγματοποίησε 29 συμμετοχές την τρέχουσα χρονιά, σκοράροντας 6 γκολ (3 σε κάθε ομάδα) και μοιράζοντας 4 τελικές πάσες. Άξιο αναφοράς είναι μάλιστα πως σε κανένα από τα ματς που είτε αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή που έδωσε την ασίστ είτε σκόραρε ο ίδιος, η ομάδα του δεν ηττήθηκε (7 νίκες, 2 ισοπαλίες)!

Ανάλογες είναι οι επιδόσεις του και με την Εθνική του ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί συνολικά 30 φορές, και έχει πετύχει 4 γκολ, με τα τελευταία δύο, όπως και οι δύο ασίστ του να έχουν επιτευχθεί την τελευταία διετία!

Η παρουσία του στην Σλοβενία και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακό μάλιστα είναι ,πως η επίδραση της συμμετοχής του σε αυτά τα παιχνίδια ήταν κομβική, με την Σλοβενία, όπως και τις δύο ομάδες του στην Πορτογαλία, να μην έχει ηττηθεί και παράλληλα να μην έχει καν δεχθεί γκολ, στα ματς που πρωταγωνίστησε!

Αυτός είναι ο Αντράζ Σποράρ. Ένας υψηλόσωμος, επιδραστικός επιθετικός, με καλή αίσθηση της αντίπαλης εστίας και μεγάλη «ποικιλία» ως προς τον τρόπο ολοκλήρωσης των φάσεων. Βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, ο Σποράρ θα αποτελέσει τον πρώτο Σλοβένο ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε ολόκληρη την ιστορία της!


Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης