Football Talk

Μήτογλου: «Τιμή μου να αγωνιστώ με την ΑΕΚ» (video)

Μήτογλου: «Τιμή μου να αγωνιστώ με την ΑΕΚ» (video)
Λίγο μετά την παρουσίαση του από την ΑΕΚ, ο Γεράσιμος Μήτογλου τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους με τον σύλλογο.
Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Ένωση, η οποία την ίδια ώρα κινείται για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Εντσάμ, Τζαβέλλα και Αραούχο. Την περσινή ο Μήτογλου πήρε μέρος σε 26 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα με τον Βόλο, πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

Μιλώντας στην κάμερα του «AEKTV» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. O κόσμος δίνει πολύ μεγάλη ώθηση στους παίκτες όταν αγωνίζονται και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία ενός παίκτη. Από την άλλη η ΑΕΚ έχει ένα όνομα, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για εμένα να παίξω εδώ».

Ποια είναι τα όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα;

«Τα όνειρά μου είναι αρχικά να δουλέψω, να γίνω βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ και να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα».

Σκέφτεσαι από τώρα την προοπτική του νέου γηπέδου;

«Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ μεγάλο… μπαμ, πιστεύω. Και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί παραπάνω, και οι παίκτες, και η διοίκηση, όλοι. Και εύχομαι του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης