Football Talk

Μέρτενς: «Μένω στη Νάπολη, δεν έχω κανένα λόγο να φύγω»

Μέρτενς: «Μένω στη Νάπολη, δεν έχω κανένα λόγο να φύγω»

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για το μέλλον του τονίζοντας ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φύγει από τη Νάπολη.

Ο Ντρις Μέρτενς και η Νάπολι συνεχίζουν μαζί, με τον Βέλγο επιθετικό να επιβεβαιώνει την επιθυμία του να συνεχίσει το μονοπάτι του στα μπλε, όντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος τα προηγούμενα 8 χρόνια.

Ο Μέρτενς είναι ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και υπήρξε βασικό στοιχείο της Νάπολης του Μπενίτεζ, του Σάρι, του Ανσέλτοτι και του Γκάτουσο. Έτσι ετοιμάζεται να γίνει και του Λουσιάνο Σπαλέτι: «Δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να φύγω , άρα αρνούμαι κάθε φήμη σχετικά με την αποχώρηση μου» δήλωσε ο ίδιος.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε και το σκηνικό με τον βασιλιά Φίλιππο: «Ήρθε εδώ και με συγχαίρει που έσπασα το ρεκόρ του Μαραντόνα σκοράροντας τα περισσότερα γκολ με τη φανέλα της Νάπολι».

Ο Μέρτενς σχολίασε και το Euro αποκαλύπτοντας τις ομάδες που ξεχωρίζει. «Είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν και πάλι οπαδοί. Προφανώς για το Βέλγιο είναι μειονέκτημα να μην παίζουμε καθόλου στις Βρυξέλλες, αλλά δύο φορές στη Ρωσία και τη Δανία. Θα προτιμούσα να παίξω στο σπίτι μου τρεις φορές όπως θα παίξει η Ιταλία. Αγαπημένη; Η Γαλλία είναι η ισχυρότερη, ακολουθεί η Αγγλία. Η Ιταλία είναι επίσης μια εξαιρετική ομάδα, όπως προφανώς το Βέλγιο».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης