Football Talk

Οι λόγοι που «χάλασε» του Κόντε στην Τότεναμ – Δεν επηρεάζει την πρόσληψη του Παρατίτσι

Οι λόγοι που «χάλασε» του Κόντε στην Τότεναμ – Δεν επηρεάζει την πρόσληψη του Παρατίτσι

Όλα όσα έγιναν και έφεραν το «ναυάγιο» μεταξύ του Αντόνιο Κόντε και της Τότεναμ…

Σιγά-σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια οι λόγοι που το φλερτ μεταξύ του Αντόνιο Κόντε και της Τότεναμ, δεν κατέληξαν σε γάμο. Όπως σας αποκάλυψε το «BN Sports» το βράδυ της Παρασκευής (04/06), οι δύο πλευρές, παρότι έφτασαν κοντά σε συμφωνία, εν τέλει οι συζητήσεις διακόπηκαν.

Η αιτία ήταν κάποιες εγγυήσεις που ζητούσε ο Ιταλός προπονητής και ο πρόεδρος του συλλόγου δεν τις έδινε. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε τεχνικός της Ίντερ, ήθελε στο προπονητικό τιμ να έχει μαζί του πάνω από τέσσερα άτομα ενώ η διαφορά στις οικονομικές απολαβές άγγιξε τα τρία εκατ. ευρώ.

Ο Ντάνιελ Λέβι έδειξε τελείως αντίθετος με αυτά τα δεδομένα και αποφάσισε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τον πρωταθλητή Ιταλίας, με αποτέλεσμα να ρίχνει άλλους ματιές. Βέβαια, έπαιξε ρόλο και οι αμφιβολίες που είχε ο Κόντε, καθώς από την αρχή ήταν διστακτικός στην υπόθεση των «σπιρουνιών».

Επιπρόσθετα, ο Αντόνιο Κόντε έδειξε να θέλει να φτιάξει κάτι πολύ μεγάλο, με αποτέλεσμα να ζητάει και υψηλό μπάτζετ για την ενίσχυση του ρόστερ. Συγκεκριμένα, ήθελε να δημιουργήσει μία ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους την ερχόμενη σεζόν.

Αξιοσημείωτο δε, πως η εξέλιξη της υπόθεσης, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την πρόσληψη του Φάμπιο Παρατίτσι. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός θα αναλάβει κανονικά τα χρέη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, παρά το «ναυάγιο» με τον συμπατριώτη του.

Μάλιστα, θα είναι εκείνος που θα επιλέξει τον νέο προπονητή του συλλόγου αλλά και το χτίσιμο ενόψει της νέας σεζόν. Να θυμίσουμε πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται εκ νέου στα ραντάρ της αγγλικής ομάδας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης