Football Talk

Serie A: Επιστροφή Μίλαν στο Champions League μετά από 8 χρόνια, γλίτωσε η Γιουβέντους λόγω… Νάπολι!

Serie A: Επιστροφή Μίλαν στο Champions League μετά από 8 χρόνια, γλίτωσε η Γιουβέντους λόγω… Νάπολι!

Θρίλερ η υπόθεση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων στην τελευταία αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε η δράση στην ιταλική Serie A για τη σεζόν 2020-2021. Στην τελευταία αγωνιστική κρίθηκαν ουσιαστικά μόνο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια καθώς τόσο ο πρωταθλητής, όσο και οι ομάδες που υποβιβάζονται ήταν ήδη γνωστές.

Δυναμικό comeback στους ομίλους του Champions League κάνει η Μίλαν. Οι Μιλανέζοι επικρατώντας της Αταλάντα 2-0, πήραν το εισιτήριο της επιστροφής στα γήπεδα της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 8 χρόνια!

Παράλληλα η τύχη χαμογέλασε και στην Γιουβέντους. Μπορεί οι «μπιανκονέρι» πήραν εύκολα τη νίκη από τη Μπολόνια με 4-1, όμως το μυαλό της ομάδας ήταν στη Νάπολι. Εκείνη έμεινε στην ισοπαλία με την Βερόνα (1-1) κι ενώ είχε την ευκαιρία να «κλέψει» το τρίποντο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και να πάρει εκείνη μια θέση για το Champions League, το δοκάρι δεν της έκανε τη χάρη και η Γιούβε έβαλε μπρος για τα αστέρια.

Τέλος η Ρόμα αγχώθηκε, αλλά κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Σπέτσια με ισοφάριση στο 85ο λεπτό (2-2). Έτσι ισοφάρισε τη Σασουόλο στην βαθμολογία και μπόρεσε να πάρει εκείνη το εισιτήριο για το Conference League.

seriea.jpg

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ίντερ – Ουντινέζε 5-1
Αταλάντα – Μίλαν 0-2
Μπολόνια – Γιουβέντους 1-4
Σασουόλο – Λάτσιο 2-0
Τορίνο – Μπενεβέντο 1-1
Νάπολι – Βερόνα 1-1
Σπέτσια – Ρόμα 2-2

CHAMPIONS LEAGUE

Ίντερ
Μίλαν
Αταλάντα
Γιουβέντους

EUROPA LEAGUE

Νάπολι
Λάτσιο

CONFERENCE LEAGUE

Ρόμα

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ

Μπενεβέντο
Κροτόνε
Πάρμα

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης