Football Talk

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησαν το πούλμαν της Λίβερπουλ και έσκασαν τα λάστιχα, γίνεται κανονικά ο αγώνας

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησαν το πούλμαν της Λίβερπουλ και έσκασαν τα λάστιχα, γίνεται κανονικά ο αγώνας

Οι οπαδοί των γηπεδούχων επιφύλασσαν ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στην αποστολή της Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στις 22:15 την Λίβερπουλ, στον εξ’ αναβολής αγώνα της 34ης αγωνιστικής. Ο αγώνας των δύο ομάδων ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου, ωστόσο οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ η αναμέτρηση. Ωστόσο επεισοδιακός από ότι φαίνεται θα είναι και πάλι ο αγώνας, με τον κόσμο της ομάδας να συγκεντρώνεται έξω από το γήπεδο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του απέναντι στους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς παγίδευσαν το πούλμαν με την αποστολή της Λίβερπουλ που κατευθυνόταν προς το γήπεδο και του έσκασαν τα λάστιχα. Ωστόσο αυτό που δεν ήξεραν ήταν πως αυτό ήταν αντιπερισπασμός, με τους «reds» να φτάνουν με άλλο λεωφορείο στο «Ολντ Τράφορντ», με τον αγώνα να γίνεται κανονικά.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθεί κόσμος, ώστε οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των φιλοξενούμενων να φτάσουν τελικά στο γήπεδο. Τελικά οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ σταμάτησαν έξω από το γήπεδο, άναψαν καπνογόνα και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, με την αστυνομία να προσπαθεί να σταματήσει τα επεισόδια. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει στο γήπεδο 8 (!) ώρες πριν τον αγώνα και χρησιμοποίησαν τις σουίτες, αντί για να πάνε στο ξενοδοχείο που πηγαίνουν συνήθως.

Παράλληλα, οι παίκτες του Κλοπ βγήκαν για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μία μπλούζα με το Νο7 και το όνομα Τζόρνταν στο πίσω μέρος. Ο λόγος ήταν πως ένα 9χρονο αγόρι στο Μπλάκπουλ, ο Τζόρνταν Μπανκς, έχασε την ζωή του, όταν τον χτύπησε κεραυνός την Τρίτη (11/5). Με αυτό τον τρόπο οι «reds» θέλουν να τιμήσουν το νεαρό Τζόρνταν, ο οποίος ήταν υποστηρικτής της ομάδας. Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση πήγε και ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Μάριος Αγγελέτος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης