Football Talk

Κινδυνεύουν με διετή αποκλεισμό Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, καμία αντίδραση από τις ομάδες

Κινδυνεύουν με διετή αποκλεισμό Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, καμία αντίδραση από τις ομάδες

Με βαριά «καμπάνα» απειλούνται οι τρεις σύλλογοι, μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων.

Σχετικά Άρθρα

Η UEFA αποφάσισε να δράσει απέναντι στους τρεις «αντάρτες», συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή διόρισε μία επιτροπή η οποία θα ερευνήσει τις κινήσεις των τριών συλλόγων. Ο λόγος είναι πως ακόμα δεν έχουμε επιστρέψει κάτω από την «στέγη» της UEFA, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες 9 ομάδες, μετά την απόπειρα δημιουργίας της ESL (European Super League).

Αντιθέτως φαίνεται, μέσα από κοινή επίσημη ανακοίνωσε που εξέδωσαν πριν από λίγες μέρες, να μην κάνουν πίσω, παρά τα όσα είπα η UEFA. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διετή αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πράγμα το οποίο εάν συμβεί, θα «εκτροχιάσει» τα σχέδια των συλλόγων.

Από την μία η Γιουβέντους δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το εισιτήριο της για το Champions League, ενώ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αναμένεται να προβούν σε πωλήσεις το καλοκαίρι, για να ενισχύσουν τα ταμεία τους. Οπότε μία πιθανή απουσία από την Ευρώπη για δύο χρόνια θα αποδειχθεί πολύ ισχυρό πλήγμα για τους τρεις τους, ειδικά στην περίοδο του COVID-19.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους τρεις δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και έτσι περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το «σήριαλ». Πάντως δύσκολα κάποια από τις δύο πλευρές θα αποχωρήσει, καθώς φαίνονται ικανές να το φτάσουν στα... άκρα.

Μάριος Αγγελέτος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης