Football Talk

Η Μίλαν επιστρέφει μετά το 2013 στο Champions League, διέλυσε τη Γιουβέντους 3-0… (video)

Η Μίλαν επιστρέφει μετά το 2013 στο Champions League, διέλυσε τη Γιουβέντους  3-0… (video)
Η Μίλαν πέρασε σαν… σίφουνας από το Τορίνο διαλύοντας τη Γιουβεντους με 3-0, αγκαλιάζοντας την επιστροφή της μετά από οκτώ χρόνια στο Champions League.
Σχετικά Άρθρα
Ήταν ένα ματς με χαρακτήρα μπαράζ για το ποιος θα έπαιρνε το εισιτήριο για το επόμενο Champions League και η Μίλαν φάνηκε απόλυτα έτοιμη για να το διεκδικήσει. Παρά το ότι έχασε με τραυματισμό στο γόνατο , σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατάφερε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής να προηγηθεί με σουτ του Μπραχίμ Ντίαθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ θα περίμενε κανείς να πιέζει η Γιουβέντους, ήταν εξαιρετική η κίνηση του προπονητή των «Ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, να πιέσει ψηλά και να κυνηγήσει η ομάδα του ένα δεύτερο γκολ. Θα μπορούσε να το πετύχει στο 58ο λεπτό, όταν πήρε ένα πέναλτι η Μίλαν, από χέρι του Κιελίνι αλλά ο Κεσί είδε τον Βόιτσεχ Σέζνι να αποκρούει.
Ούτε αυτό πτόεισαι όμως τους φιλοξενούμενους, που τελικά έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 78’ με τον Άντε Ρέμπιτς και ολοκλήρωσαν το θρίαμβο με τον Φικάγιο Τομόρι στο 82´.

Η Γιουβέντους που έχει προπονητή τον παλιό σταρ της ομάδας, Aντρέα Πίρλο, που παλιότερα είχε αναδειχθεί και πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Μίλαν, απογοήτευσε με την εικόνα της και κινδυνεύει σοβαρά να βρεθεί εκτός του επόμενου Champions League, αφού πλέον είναι στην πέμπτη θέση με 69 βαθμούς έναν λιγότερο από την Νάπολι με τη Μίλαν να πιάνει την Αταλάντα στους 72 βαθμούς. Το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει ήδη η Ίντερ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης