Football Talk

Στις 13 Μαΐου παίζουν τελικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Στις 13 Μαΐου παίζουν τελικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Επίσημη έκανε με ανακοίνωση της η Premier League την ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Τέλος έλαβε η αναμονή για την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ, με την Premier League να ανακοινώνει πως η επικείμενη συνάντηση θα λάβει χώρα στις 13 Μαΐου, στο Όλντ Τράφορντ, στις 22:15 ώρα Ελλάδος.

Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη φορά που δεν διεξήχθη κάποια προγραμματισμένη αναμέτρηση της Premier League, εξαιτίας των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου και είχαν τον χαρακτήρα διαμαρτυρίας.

Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους ως προς την οικογένεια Γκλέιζερ, με αφορμή την απόφαση του ισχυρού άνδρα των «κόκκινων διαβόλων» να λάβει μέρος η ομάδα του στην European Super League.

Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (1/5) και είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του ντέρμπι, με την Premier League και τις διοικήσεις των δύο συλλόγων να κάνουν λόγο για ματαίωση του αγώνα, τηρουμένων των αναλογιών, με προτεραιότητα όλων να αποτελεί η ασφάλεια και η προστασία των φιλάθλων.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στην ερχόμενη Πέμπτη, η οποία ναι μεν εξυπηρετεί το πρόγραμμα της Premier League, αλλά δεν είναι ευνοϊκή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν αναλογιστεί κανείς πως το σύνολο του Σόλσκιερ θα δώσει 3 ματς σε 5 ημέρες!

Αναλυτικότερα το πρόγραμμά της Γιουνάιτεντ:

  • Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (9/5)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (11/5)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (13/5)

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης