Face to Face

Ο Σαμπίρ Μπουγκρίν της Νέφτσι Μπακού στο BN Sports: «Άδικο για εμάς το 1-0 και μπορούμε την πρόκριση – Ξεχώρισα τον Μπουχαλάκη»

Ο Σαμπίρ Μπουγκρίν της Νέφτσι Μπακού στο BN Sports: «Άδικο για εμάς το 1-0 και μπορούμε την πρόκριση – Ξεχώρισα τον Μπουχαλάκη»

Πίστη για πρόκριση, άδικο 1-0 και ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, είναι μερικά από αυτά που μοιράστηκε στο «BN Sports» ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Νέφτσι Μπακού.

Σχετικά Άρθρα

Την Τετάρτη (28/07, στις 20:00) το βράδυ, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Νέφτσι Μπακού, στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς του Φαλήρου, όμως σίγουρα δεν έχει κλειδώσει την παρουσία του στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο της Νέφτσι Μπακού, φαίνεται πως υπάρχει απόλυτη πίστη για την πρόκριση και το μεγάλο… θαύμα. Αυτό υποστηρίζει, άλλωστε, ο Ναμπίρ Μπουγκρίν, ο οποίος αποτελεί εκ των κορυφαίων μονάδων του ρόστερ των Αζέρων. Μάλιστα, ο νεαρός άσος μετράει ήδη τρεις συμμετοχές φέτος (όλες ως βασικός) με μία ασίστ ενώ συνολικά με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, μετράει 32 αγώνες, τέσσερα γκολ και έξι ασίστ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε στο «BN Sports» πως η ομάδα του πιστεύει στο ενδεχόμενο ανατροπής ενώ θεώρησε άδικο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Από εκεί και πέρα, στάθηκε στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, στην ποιότητα των «ερυθρόλευκων» αλλά και στο γεγονός πως ο σύλλογος παίζει κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

  • Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε σαν ομάδα στον πρώτο αγώνα, στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική ομάδα. Είναι επιβλητική στον αγωνιστικό χώρο και στέκεται πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι. Ωστόσο, θεωρώ πως παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο από την πλευρά μας και τον περιορίσαμε»

  • Παρά την ήττα με 1-0, πιστεύεις στην πρόκριση στην επόμενη φάση;

«Και βέβαια. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Το δείξαμε στο πρώτο ματς πως δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Θεωρώ πως δεν αξίζαμε να χάσουμε στον Πειραιά»

  • Ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ξεχώρισες και γιατί;

«Μπορεί να έπαιξε περίπου 20 λεπτά, όμως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν εκείνος που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Είχε όλο τον άξονα πάνω του. Έξυπνος, άρτιος στο τεχνικό κομμάτι και γενικά ήταν ο ποδοσφαιριστής που ισορροπούσε την ομάδα»

  • Τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να πάρει την πρόκριση;

«Απλά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Όπως κάναμε και στο πρώτο ματς. Δεν θεωρώ πως πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Πρέπει, σίγουρα, να είμαστε περισσότερο εύστοχοι, καθώς εμείς θέλουμε το γκολ»

CHAMPIONS LEAGUE 2021-2022 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

  • Θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως θα λείπουν βασικές μονάδες από την εντεκάδα (Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης κλπ);

«Θεωρώ πως ναι. Πάντως, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να επηρεαστούμε εμείς από αυτό. Θα παίξουμε όπως ξέρουμε, χωρίς να σκεφτόμαστε τις απώλειες του αντιπάλου»

  • Πως νιώθεις εσύ ο ίδιος για τη ρεβάνς;

«Δεν μπορώ να περιμένω για να παίξω. Είναι υπέροχο να παίζεις τέτοια ματς. Νιώθεις υπέροχα να διεκδικείς την πρόκριση κόντρα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσο δυνατό ρόστερ. Είμαι έτοιμος για τα πάντα»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης